Esu ECoS / CS Loconet converter 50097

€ 89,99
  • iDeal
  • vinkje Dit product van ESU wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.
De veelzijdige mogelijkheden van de ESU ECoS overtuigen veel modelspoorders zo dat ze hun vorige digitale centrale willen vervangen door een ECoS. In het verleden was er vaak de wens om gebruik te kunnen blijven maken van de voorgaande handbedieningen en terugmeldmodules. Hoewel de ECoSniffer-ingang een oplossing bood, althans voor handmatige controllers (in combinatie met het "oude" digitale centrum), konden de feedbackmodules niet worden geïntegreerd.

Met de ESU Loconet converter bieden we de mogelijkheid om handheld-controllers van Uhlenbrock® of Digitrax® rechtstreeks op de ECoS of Central Station 60212 "Reloaded" aan te sluiten. Daarnaast kunnen ook schakelmodules of terugmeldmodules zinvol worden geïntegreerd en hergebruikt in een ESU-systeem. Omdat de bovengenoemde modules het bekende Loconet®-protocol voor communicatie gebruiken, implementeert de Loconert converter een zogenaamde Loconet™ "Master" en vertaalt de daar ontvangen commando's en stuurt ze via de ECoSlink naar het digitale centrum van ESU. Wat kan de Loconet converter eigenlijk doen?

Handbediening
Met behulp van de L.Net-converter kunt u Loconet™-compatibele handcontrollers direct op uw ECoS bedienen. Het display van de handcontroller is altijd synchroon met de ECoS. Er is ook geen beperking tot één gegevensformaat. U kunt elke locomotief besturen met het dataformaat DCC, Motorola®, Selectrix® of M4®, zelfs als de handcontroller alleen dit niet zou kunnen!

Als handcontroller kunnen ook de in Duitsland bekende Daisy®, Fred® of ProfiBoss® handcontrollers gebruikt worden, zoals de DT400 of UT2 van Digitrax®.

Met behulp van de L.Net-converter kunnen deze worden geïntegreerd in de ECoS-spelbediening. Alle bij de ECoS bekende locomotieven kunnen op de handcontroller worden opgeroepen of bij eenvoudige Fred®-handcontrollers kunt u de gewenste locomotief gemakkelijk aan de ECoS toewijzen ("dispatcher"-functie).

De voeding kan rechtstreeks door de L.Net-converter worden geleverd, zolang de aangesloten apparaten een limiet van 250mA niet overschrijden.

Wissels
Loconet™ schakelmodules kunnen ook worden bediend. Voor de ECoS maakt het in de toekomst niet meer uit of een wissel of sein door een conventionele decoder wordt aangestuurd of direct op de Loconet™ is aangesloten: de stuurcommando's worden parallel naar beide systemen gestuurd.

Terugmelding
Misschien heb je Loconet® terugmeldmodules gebruikt voor spoorbezettingsdetectie. Met de L.Net converter kunt u ze nu eenvoudig blijven gebruiken. In de ECoS kunt u de contacten gebruiken om routes of pendeltreinen te activeren. Natuurlijk kunt u s88, Loconet® en ECoSDetector terugmeldmodules tegelijkertijd gebruiken.

De L.Net-converter is galvanisch ontkoppeld van het LocoNet™, zodat er geen elektrische problemen kunnen ontstaan ​​bij een dergelijk gemengd bedrijf van systemen op uw modelbaan.

Communicatie
Met name grotere systemen worden bediend met pc-ondersteuning. Vaak wordt er gebruik gemaakt van zelf ontwikkelde software die oorspronkelijk is ontworpen voor Loconet™. De overstap naar een ECoS met het innovatieve, objectgebaseerde communicatiemodel is daarom een sprong vooruit. Ook hier kan de L.Net-converter helpen. Locomotief- en wisselcommando's worden nu door de ECoS via de Loconet™ doorgegeven en kunnen met geschikte modules worden uitgelezen. Met de intelligente ESU L.Net-converter kunt u eindelijk zonder veel moeite uw oude centrale eenheid volledig vervangen door een ECoS.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 89,99
EAN: 4044645500972
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E50097?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Esu ECoS / CS Loconet converter 50097 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1463 reviews.