Populair
De afgelopen dagen al meerdere keren besteld.

ESU Profi-Prüfstand decodertesteter 53900

€ 42,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.

De professionele modelbouwer die zelf zijn treinen digitaal ombouwd kan niet zonder. Deze handige decodertester geschikt voor de decoders met NEM652, 651, 21MTC, PluX22, Next18 stekker kunnen zonder problemen worden geconfigureerd. En dat zonder dat u de decoder eerst hoeft in te bouwen in de loc. U steekt de decoder zo met zijn stekker in de tester.

Misschien klinkt de situatie u bekend in de oren: er ligt een digitale decoder voor u op de werkbank en u wilt vóór de ingewikkelde installatie in de locomotief testen of de decoder goed werkt. Maar hoe testen?

De professionele testbank helpt u daarbij: De professionele testbank wordt eenvoudig aangesloten op uw digitale centrum of de LokProgrammer. Hiermee kunt u elke decoder testen zonder verschillende beïnvloedende factoren van een locomotief.

Inrichting
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is de professionele testbank uitgerust met waardevolle uitrustingskenmerken. Voor het aansluiten van de decoder zijn alle gangbare interface-aansluitingen voor de "kleine meters" beschikbaar:

Naast een 6-pins interface volgens NEM 651 en een 8-pins interface volgens NEM 652 is er ook een 21MTC-interface volgens NEM660, een PluX22-bus en de Next18-interface: Welke decoder je ook hebt: gewoon aansluiten in de decoder - klaar!

Locomotieven zonder interfaceconnector kunnen worden gecontacteerd met enkele kabelklemmen.

Een hoogwaardige klokankermotor met vliegwiel wordt in combinatie met richtings-LED's gebruikt om het motorvermogen te regelen: zo eenvoudig is het om de langzaam bewegende eigenschappen en de synchronisatie van de decoder te controleren. Een LED-monitor informeert u over de functies van de voor- en achterlichtuitgangen en de functie-uitgangen AUX1 tot AUX6.

Voor de test van LokSound decoders hebben we een 20 mm luidspreker ingebouwd. U kunt kiezen of de ingebouwde luidspreker moet worden uitgeschakeld of 100 ohm of 16 ohm moet hebben - de testbank is perfect voor elke ESU-decodergeneratie!

Twee SUSI-connectoren maken het mogelijk om optionele SUSI-modules direct te testen en door te sturen naar een ander bord.

De aansluiting op de digitale centrale of de LokProgrammer gebeurt ofwel comfortabel met behulp van een verwijderbaar, tweepolig aansluitblok (hetzelfde systeem als op de LokProgrammer of de ECoS) of met behulp van twee soldeerverbindingen.

verlenging
Met behulp van een nieuw geïntroduceerde stekkerdoos kunt u uw professionele testbank eventueel aanvullen met de professionele testbank-uitbreidingskaart: u kunt onze grote decoders hier eenvoudig op aansluiten en controleren. Met al deze apparatuurcomponenten wordt uw professionele testbank binnenkort een onmisbare hulp in uw werkplaats!

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 42,99
EAN: 4044645539002
Handleiding: Download PDF ESU 53900

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E53900?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de ESU Profi-Prüfstand decodertesteter 53900 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1456 reviews.