ESU LocProgrammer met USB adapter en netadapter 53451

€ 142,49
  • iDeal
  • vinkje Dit product van ESU wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.

Zelf aan de slag met het digitaliseren van Modeltreinen? Of wilt u geheel vrij zijn in de instellingen en geluiden van uw favoriete digitale locomotief. De Loc programmer van ESU bied uitkomtst.

Het enige vereiste naast een digitale modelspoorbaan is een pc met geluidskaart, seriële interface (of USB) en Windows (Windows 8.1 en hoger). Neem de originele geluiden van uw locomotief op en bewerk ze vervolgens op de computer.

De instellingen van alle ESU-decoders - d.w.z. alle LokSound-decoders en LokPilot - kunnen met behulp van de LokProgrammer naar wens worden gewijzigd - zodat niets uw persoonlijke spoorweggevoel in de weg staat. Dankzij de grafische gebruikersinterface van Windows kan de decoder ook zonder programmeerervaring optimaal worden aangepast. Een digitale decoder aanpassen was nog nooit zo eenvoudig!

Wat kan de ESU LokProgrammer doen?

  • Het geluid wijzigen dat is opgeslagen op de LokSound-module Instellen.
  • Wijzigen van alle digitale parameters van de LokSound-decoder zoals locomotiefadres, acceleratie, maximale snelheid, remvertraging, lamphelderheid enz.
  • Alle opties kunnen comfortabel met de muis op de pc worden ingesteld - geen omslachtige invoer van CV's (configuratievariabelen ) op de besturing!
  • Herstel geluidsgegevens en breng deze over naar de LokSound-decoder. U kunt elk geluid gebruiken dat u op de harde schijf van uw pc kunt laden.
  • Geluiden kunnen worden toegewezen aan verschillende evenementen.
  • Extra geluiden activeren via de functietoetsen

geluid
Met de LokProgrammer kunt u de geluidsgegevens van elke LokSound-decoder zo vaak als u wilt verwijderen en vervangen door een ander geluid. We bieden meer dan 400 verschillende, volledig afgestemde geluiden van verschillende series en typen om te downloaden . Maar u kunt ook afzonderlijke delen van een geluidsproject wijzigen: houdt u niet van het fluitje op de decoder? Vervang hem dan gewoon door een van de vele andere!

Naast de geluiden die wij aanbieden, zijn geschikte bronnen alle geluiden die beschikbaar zijn in Windows *.wav-formaat - zelfs spraak of muziek is geen probleem voor onze decoders! Met behulp van de LokProgrammer maakt u gebruik van de volledige flexibiliteit en functionaliteit die de LokSound decoders u bieden.

instellingen
Maar de LokProgrammer is ook handig voor alle andere ESU-decoders; ongeacht of het een DCC, multi-protocol, M4-decoder is. Met zijn hulp kunt u eenvoudig en gemakkelijk alle instellingen van de betreffende decoder wijzigen. Afhankelijk van de decoder varieert het aantal beschikbare opties. Dit heeft naast adressen, acceleratie- en remacceleratiewaarden vooral invloed op de functietoetstoewijzing (function mapping), de toewijzing van effecten aan de afzonderlijke functie-uitgangen of de lamphelderheid.

De LokProgrammer kan u ook helpen om de parameters voor het regelen van de belasting of de snelheidstabel te optimaliseren. Alle opties zijn eenvoudig in te stellen, het moeizaam invoeren van cv's in het digitale centrum is niet meer nodig!

verbinding
En zo eenvoudig is het voor u: de LokProgrammer is een kleine programmeerbox die wordt aangesloten tussen de pc en een programmeerspoor. Om verbinding te maken, heb je ofwel een vrije seriële poort nodig of je kunt de meegeleverde USB-adapterkabel gebruiken (werkt tot de huidige Windows 10).

Voor de voeding leveren wij ook een plug-in voeding (500mA). Als u meer vermogen nodig heeft (bijv. voor 1-spoormodellen), kunt u in plaats daarvan een conventionele modelspoortransformator gebruiken.

software
Start dan de bijzonder gebruiksvriendelijke LokProgrammer-software. Deze draait op alle moderne Windows-systemen (Windows 8.1 of hoger). Plaats de locomotief met ESU-decoder op het spoor en u kunt de decodergegevens uitlezen, wijzigen en herprogrammeren. Het programma herkent betrouwbaar welke decoder u in uw locomotief hebt geïnstalleerd.

Open
De LokProgrammer wordt niet alleen aanbevolen voor onze ESU-decoders: veel bekende modelspoorfabrikanten rusten hun locomotieven nu af fabriek uit met ESU-decoders, die natuurlijk ook kunnen worden ingesteld en gewijzigd met behulp van de LokProgrammer - in het kader van hun technische specificaties. De aanschaf van een LokProgrammer is altijd een waardevolle investering!

upgrades
De LokProgrammer is ook handig voor het updaten van decoders. Vrijwel alle ESU-decoders kunnen worden bijgewerkt, zodat indien nodig nieuwe softwareversies kunnen worden geïnstalleerd. Hiervoor heeft u alleen de LokProgrammer en een klein, natuurlijk gratis updateprogramma in ons softwaregebied nodig .

toekomst
De software van LokProgrammer wordt continu doorontwikkeld. De nieuwste versie is altijd gratis te downloaden van onze homepage of kan automatisch op uw computer worden geïnstalleerd met behulp van de internet-update-functie.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 142,49
EAN: 4044645534519
Handleiding: Download PDF ESU 53451

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E53451?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de ESU LocProgrammer met USB adapter en netadapter 53451 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2022
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1355 reviews.