Onderdeel ontbreekt

Er ontbreekt een onderdeel in mijn bouwpakket

Een onderdeel bij bestellen

Indien er een onderdeel ontbreekt in uw bouwdoos kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van het desbetreffende merk.
De verschillende modelbouwmerken staan er om bekend goed om te gaan met deze aanvragen. Enige vereiste is vaak een factuur van het desbetreffende bouwpakket.
Direct contact opnemen met de fabrikant zorgt er voor dat uw onderdeel snel geleverd word. Meestal heeft u het bewuste onderdeel binnen 1 a 2 weken in huis.
Het beste kunt u een e-mail sturen en deze opstellen in het duits of engels.

 

Via ons bestellen?

 

Wilt u toch liever via ons bestellen omdat bijvoorbeeld uw Engels of Duits niet voldoende is dan doen wij dit graag voor u. Indien u bij ons het bouwpakket heeft gekocht vinden wij dit ook niet meer dan logisch. Wij vragen u om een e-mail te sturen naar info@modelspoorgigant.nl. Vermeld hierbij het artikelnummer en het gietstuknummer zoals dit vermeld staat in de handleiding.

 

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1523 reviews.