Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt . Lees hier meer.

Noch

Noch modelspoor figuren H0 & N

Wilt u modelspoor figuren kopen? U bent hier op het juiste adres. Modelspoorgigant is de online figuren winkel met het gehele Noch figuren assortiment in schaal H0 en N.

De modelspoor firma Noch staat bekend om haar gedetailleerde details en humoristische kleine scenes. Naast diverse toebehoren voor de modelspoorbaan heeft Noch ook een groot assortiment aan verschillende figuren. Het aantal Noch poppetjes komt inmiddels dicht in de buurt van de 400 verdeelt over schaal H0 en N. Waar in H0 veruit de meeste variatie zit kan ook de N-liefhebber voorlopig vooruit. Noch kiest er namelijk voor om ook een grote variatie aan figuren voor schaal N aan te bieden.

Figuren voor uw modelspoorbaan.

De echte modelspoorliefhebber wil graag natuurgetrouwe scenes maken. Soms is humor hierin erg belangrijk. Waar de Preiser figuren meer statische figuren zijn bevatten de Noch figuren vaak hele scenes. Denk hierbij aan een liefdespaartje op een bureau in een kantoor. Of een figuur die achter een boom een sanitaire stop maakt. Perfect dus om ludieke kleine grapjes in uw modelspoorbaan te verwerken. 

Het assortiment bevat de standaard noch poppetjes zoals reizigers figuren, machinisten en zittende personen. Daarnaast heeft Noch voordelige actiesets met een groot aantal verschillende figuren. De figuren van Noch zijn allen handgeschilderd en zeer gedetailleerd.

Maak een keuze uit een van de categorieën