Over ons

Alles van Busch in H0 & N

Alles van Busch in H0 & N en bij besteding van meer dan € 30,- zelfs gratis verstuurd! In onze winkel vind u een van de grootste collectie Busch bouwpakketten op het gebied van H0 & N spoor. Daarnaast is ook nog eens een groot gedeelte direct uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld betekend morgen in huis. Bent u niet tevreden over uw bestelling dan kunt u deze geheel kosteloos aan ons retour sturen.

Heeft modelspoor ook uw hart gestolen?

Waarschijnlijk wel anders was u niet in onze winkel beland. Al vele jaren bouwen samen met ons duizenden Nederlanders hun eigen modelbaan. Wij vinden het belangrijk dat uw modelbaan een waar plaatje word met de juiste producten. Busch heeft al jarenlang een zeer goede staat van dienst met kwalitatief goede bouwpakketten en oog voor detail. Met Busch  maakt u van uw modelbaan een waar plaatje. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar het perfecte bouwpakket of modelscene.

 Faller Wijnboerderij met klein cafe 130908

 

 

Met de Busch bouwpakketten maakt u van uw modelbaan een kopie van de werkelijkheid.

Alle Busch bouwpakketten zijn een lust voor het hoog. Busch is al jaren gespecialiseerd in het maken van zeer gedetaileerde bouwpakketten. Naast deze bouwpakketten biedt Busch volop details zoals bomen, bossage en figuren. Daarnaast zijn een hoop Busch modellen gemotoriseerd of voorzien van een pomp zodat het model zo dicht mogelijk de werkelijkheid benaderd. Omdat wij gespecialiseerd zijn in Busch producten zorgen we er voor dat er per categorie een scala aan Busch bouwpakketten te vinden zijn. De Busch bouwpakketten zijn speciaal geselecteerd om u een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden.

Waarom bestellen bij Modelspoorgigant.nl

Uiteraard zijn er vele modelspoorwinkels op het internet te vinden die ook Busch bouwpakketten aanbieden. Toch kiezen inmiddels al tientallen tevreden klanten per dag voor modelspoorgigant.nl. Niet alleen onze specialisatie hielp klanten over de streep, maar ook omdat uitstekende service en dienstverlening hoog bij ons in het vaandel staan. Niet voor niets scoren wij dan ook hoog in onze klanttevredenheid.

Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staat onze klantenservice graag voor u klaar. U kunt een bericht achterlaten op onze contact pagina. Lees wel altijd eerst onze vraag & antwoord door.

 

 

 Fallerstore - inpakken bestellingen

Ruilen of retourneren binnen 60 dagen.

Bij Modelspoorgigant willen wij dat u tevreden bent over onze producten. Wij hanteren dan ook een 60 dagen op zicht termijn. U kunt uw producten dan ook binnen 60 dagen gratis retour zenden aan modelspoorgigant. Mocht u willen retourneren dan verzoeken wij u om eerst te kijken bij retourneren van artikelen.

Onze Nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat u optimaal op de hoogte blijft van alle trends en ontwikkelingen rondom onze winkel en de Busch producten. Zo bent u dus altijd goed op de hoogte.

Ten slotte...

Wensen wij u heel erg veel plezier in onze winkel. Vergeet u alstublieft niet contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Wij staan namelijk altijd voor u klaar.

Modelspoorgigant.nl