Esu Cab Control DCC digitaal systeem, met Mobile Control, 7A, set 50311

€ 521,49
  • iDeal
  • vinkje Dit product van ESU wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Met de CabControl combineren we het gebruiksgemak van onze populaire MobileControl II handcontroller met het basisstation Integrated Control Unit (ICU), die naast een krachtige booster ook een hoogwaardig DCC-centrum met Railcom® en RailComPlus® omvat evenals een compleet WLAN-toegangspunt.

Met zijn 7A uitgangsvermogen is de CabControl een ideale controlecentrale voor modelspoorders van alle spoorbreedten die op zoek zijn naar een eenvoudige handmatige bediening via radio, maar niet willen afzien van het gemak van automatische locherkenning en comfortabele bediening van de locomotieven.

Locomotieven
De Integrated Control Unit (ICU) is een volwaardig DCC digitaal centrum met RailCom® en RailComPlus® dataformaat, dat tot 16384 locomotieven kan aansturen. Aan elke locomotief kunnen maximaal 31 functies worden toegewezen. Natuurlijk worden voor elke locomotief individuele functietoetssymbolen en de locomotiefnaam beheerd. Een locomotiefsymbool kan direct op de handcontroller worden geselecteerd. Als uw locomotief is uitgerust met een RailComPlus®-compatibele decoder, wordt de locomotief bij de eerste keer op het spoor zetten automatisch herkend en worden de eigenschappen overgenomen. U hoeft niets aan de configuratie te wijzigen. Indien nodig wordt het adres van de locomotief volautomatisch omgeprogrammeerd.

De handcontroller Mobile Control II, speciaal ontwikkeld voor het besturen van modelspoorbanen, biedt een gevoelig reagerende draaiknop en vier tactiele functietoetsen aan de zijkanten, die zorgen voor een foutloze bediening zonder oogcontact. Het display met een resolutie van 480x800 pixels toont alle informatie altijd in platte tekst. Er kunnen maximaal 32 draadloze handcontrollers worden beheerd.

Schakel wissels/magneten
Met behulp van de seinmodule kunnen tot 1000 magneetartikelen (wissels, seinen) direct op de handbediening worden geschakeld.

Programmeren van decoders
Het CabControl-systeem kan met behulp van POM locomotieven direct op het hoofdspoor programmeren en met behulp van RailCom® direct uitlezen. Uiteraard kan er ook een programmeerspoor op de ICU worden aangesloten.

Booster
De geïntegreerde booster met een uitgangsvermogen van 7A is sterk genoeg om ook spoor 1 of G spoorsystemen van stroom te voorzien. De spoorspanning is direct af te stellen op de meter van de meegeleverde power pack. Cab Control past op alle schalen.

Connectiviteit
Naast een volwaardig WLAN-toegangspunt zijn ook een LAN- en USB-bus in de Integrated Control Unit (ICU) geïntegreerd. Indien gewenst kan het systeem direct in uw thuisnetwerk worden geïntegreerd en worden aangevuld met een optionele computerbesturing. Alle bekende softwareproducten worden ondersteund door de ICU, aangezien het protocol is ontworpen om compatibel te zijn met ECoS. Bij gebruik van pc-software kunnen ook ECoSDetector-terugmeldmodules voor spoorbezettingsdetectie op de ECoSLink-bus worden aangesloten en direct in de software worden geëvalueerd. Met behulp van de USB-aansluiting kan de Mobile Control direct worden opgeladen of kan een USB-stick worden aangesloten voor gegevensback-up of software-updates van de ICU.

Technische specificaties
Basisapparaat: Bedieningspaneel met ARM-controller en Linux®-besturingssysteem. Geïntegreerde booster met 7.0A continu vermogen. Geïntegreerde RailCom®-terugmelding. Programmeerspooruitgang met 0,6A stroom. 1 aansluiting voor ECoSlink-apparaten. Aansluiting voor ECoSlink-busuitbreiding. 10/100Mbit Ethernet-verbinding. Geïntegreerd WLAN-toegangspunt configureerbaar als master of client.

Functies
DCC met 14,28, 128 snelheidsstappen. RailCom® en RailComPlus®. Tot 9999 adresnummers. Tot 31 functietoetsen per locomotief. Tot 16384 locomotiefobjecten, 1024 wisselobjecten. 32 meervoudige treinen met elk maximaal 16 locomotieven.

Leveringsomvang
Geïntegreerde controle-eenheid (ICU). Voeding met instelbare uitgangsspanning 15V-21V. Mobile Control II handcontroller met draagriem en USB-oplaadkabel. Aansluitklemmen voor spoor en programmeerspoor. Gedetailleerde gebruikershandleiding.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: Niet in voorraad
Prijs: € 521,49
EAN: 4044645503119
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E50311?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Esu Cab Control DCC digitaal systeem, met Mobile Control, 7A, set 50311 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1458 reviews.