Esu SwitchPilot 3 Plus, 8-voudige magnetische artikeldecoder, DCC/MM, OLED 51831

€ 68,49
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 4 stuks af te halen in de winkel.
SwitchPilot 3 Plus-decoders zijn geoptimaliseerd voor stationair gebruik op uw modelbaan en kunnen conventionele dubbelspoelwisselmachines, lichtseinen, magneetontkoppelaars, gloeilampen of andere stationaire verbruikers schakelen. Om de configuratie te vergemakkelijken, die voorheen nogal omslachtig was met magneetartikeldecoders, heeft de SwitchPilot 3 Plus een innovatief bedieningsconcept dat bestaat uit een 4-regelig, verlicht OLED-display en drie invoertoetsen.

Bedrijfsmodi
De SwitchPilot 3 Plus is geschikt voor meerdere protocollen en kan zowel met centrales op basis van het Märklin® Motorola®-systeem (bijv. 6021, Central Station® of Mobile Station®) als met DCC-compatibele centrales worden gebruikt. De configuratie kan zowel op het hoofdspoor als op het programmeerspoor plaatsvinden. Dankzij RailCom® kunnen ook cv's worden uitgelezen. Hoe het werktDe SwitchPilot 3 Plus kan rechtstreeks vanuit het digitale systeem of via een externe DC- of AC-spanningsbron worden gevoed. Het heeft in totaal 16 transistoruitgangen, die zijn gegroepeerd in 8 uitgangsparen 1 tot 8. Elk paar uitgangen bevat twee uitgangen (OutA en OutB) en kan individueel worden geconfigureerd voor de gewenste toepassing: In de pulsmodus wordt de uitgang ingeschakeld zodra een schakelcommando wordt ontvangen. Doordat de uitgang automatisch weer uitschakelt zodra een in de decoder opgeslagen tijd is verstreken, wordt voorkomen dat spoelen doorbranden. In tijdelijke modus (K83-compatibel) blijft de uitgang actief zolang de knop op het bedieningspaneel wordt ingedrukt. Deze bedrijfsmodus is geschikt voor wisselaandrijvingen met eindschakelaars of voor ontkoppelrails. Bij bistabiel continubedrijf (k84-compatibel) worden de twee uitgangen afwisselend in- en uitgeschakeld: als de eerste knop (rood) op het bedieningspaneel wordt ingedrukt, wordt uitgang Out A ingeschakeld. Het blijft actief totdat uitgang Out B van dezelfde uitgangsgroep wordt geactiveerd door op de toegewezen knop (groen) te drukken. Out A en Out B gedragen zich als een tuimelschakelaar. Bij wisselend knipperen worden de uitgangen Out A en Out B van een uitgangspaar afwisselend met een instelbare knipperfrequentie ingeschakeld. Het afwisselend knipperen wordt gestart met het commando "Recht/Groen" van de toegewezen knop en weer gestopt met het commando "Afbuigen/Rood". Optioneel kan de output ook langzaam in- en uitfaden (zogenaamde "warom worden" voor gloeilampsimulatie).

Set
De SwitchPilot 3 Plus kan flexibel worden ingesteld op het programmeerspoor met DCC-centers of op het hoofdspoor met POM ("Programming on Main") of ook worden uitgelezen met RailCom® CV's. Indien gewenst leert hij de adressen ook direct via een programmeerknop. De gemakkelijkste manier is natuurlijk om het geïntegreerde OLED-display en de drie invoerknoppen te gebruiken: Alle (!) instellingen kunnen direct op de decoder worden gecontroleerd en indien gewenst worden gewijzigd. "Programmeren" met behulp van uw centrale is niet nodig. Makkelijker kan het echt niet. De ESU LokProgrammer kan worden gebruikt voor firmware-updates.

Bescherming
Net als bij onze locdecoders zijn de uitgangen van de SwitchPilot 3 Plus grotendeels beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw decoder.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 68,49
EAN: 4044645518311
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E51831?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Esu SwitchPilot 3 Plus, 8-voudige magnetische artikeldecoder, DCC/MM, OLED 51831 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1487 reviews.