ESU LokPilot 5 21MTC MKL DCC 59659

SCHAAL: H0
€ 37,49
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 2 stuks af te halen in de winkel.

De LokPilot 5 DCC is de "tweelingbroer" van de LokPilot 5. De twee delen bijna alle eigenschappen, maar de LokPilot 5 DCC is een pure DCC-decoder en kan niet worden gebruikt op analoge AC-systemen. Dit gebrek aan flexibiliteit wordt echter beloond met een lagere prijs

LokPilot 5 decoders worden aangeboden met alle gangbare interfaces.

Bedrijfsmodi:
De LokPilot 5 DCC is een "volbloed" DCC-decoder. 14 tot 128 snelheidsstappen zijn net zo natuurlijk als 2- en 4-cijferige adressen. Er kunnen maximaal 32 functies worden geactiveerd. Dankzij RailComPlus® loggen de decoders volautomatisch in op een geschikt digitaal centrum.

Deze ESU decoder beheerst alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor met geschikte centrale units worden uitgelezen. Er zijn hulpregisters voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren.

De LokPilot 5 DCC-decoder herkent zowel de Märklin®-remsecties als de ZIMO® HLU/ZACK-commando's of het Lenz® ABC-systeem. Remmen met DCC-remmodules of met gelijkspanning is ook mogelijk. Hij stopt ook met een Selectrix®-remdiode. Een automatische pendeltrein ABC maakt automatisch pendelen tussen twee treinstations mogelijk.

De LokPilot 5 DCC-decoder kan worden gebruikt op analoge gelijkstroombanen. De maximale snelheid is apart in te stellen.

De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets aangepast te worden.

Functies
We weten dat u wilt dat uw locomotieven zo realistisch mogelijk zijn. Daarom hebben we de LokPilot 5 DCC vol functie-uitgangen verpakt. Elke LokPilot 5 DCC-decoder biedt, afhankelijk van het interface-ontwerp, minstens 10 versterkte functie-uitgangen met elk een uitgangsstroom van 250 mA. De versies met PluX22- of 21MTC-interface hebben ook 4 uitgangen voor het aansturen van servo's of logisch niveau-uitgangen. Alle belangrijke lichtfuncties zijn beschikbaar. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast. De decoder is in staat om automatisch te duwen en te trekken bij het ontkoppelen voor ROCO®, Krois® en Telex® koppelingen.

Motor controle
De motorbesturing van de LokPilot 5 DCC is weer fundamenteel verbeterd. Een variabel instelbare PWM-klokfrequentie van 10 kHz tot 50 kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij klokankermotoren - het typische "gebrom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan nu worden aangepast aan moeilijke gevallen met maximaal 10 CV's. Door de unieke "Autotune"-functie kan de decoder automatisch op de motor worden gekalibreerd. De LokPilot 5 DCC-decoder levert zelfs voor oudere motoren voldoende sap met maximaal 1,5 A motorstroom.

operationele veiligheid
Indien gewenst kan een PowerPack op de LokPilot 5 DCC worden aangesloten om vuile spoorsecties te overbruggen.

bescherming
Uiteraard zijn alle functie-uitgangen en de motoruitgang beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk van uw decoder kunt genieten.

Deze decoder is alleen geschikt voor Marklin locomotieven.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Nee
Decoder interface: 21-polig
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 37,49
EAN: 4044645596593
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E59659?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de ESU LokPilot 5 21MTC MKL DCC 59659 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Deel uw ervaring met onze andere klanten

Ratings & Reviews

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1457 reviews.