Uhlenbrock Digitaal gbm spoorbezetmelding met relais 43400

€ 29,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.

De functie
De module wordt gebruikt voor het betrouwbaar automatisch en analoog rijden van stilstaande en rijdende treinen op het spoor. De Uhlenbrock spoorbezetmelding is ook geschikt als elektronische schakelaar. De module reageert op een bezetmelding wanneer de controle sectie in het blok word belast door een locomotief met meer dan 1 mA.


De module reageert dus op alle locomotieven en alle wagons met verlichting. Het kunnen lampen, leds, signalen, schakelaars, relais of andere componenten zijn, zoals B. de geluidsregisseur, schakelaar.

Het gebruik
Het meest voorkomende gebruik van deze module is om bezetmeldingen te genereren op een spoorschema bedieningspaneel. Zodat u altijd weet welke baan vrij is en welke bezet is. Door meerdere baanvakken na elkaar uit te rusten met spoorbezetdetectoren is een eenvoudig blokstelsel zeer eenvoudig op te zetten.

Het aansturen van schakelprocessen, timers of andere modules is met de module een prettig eenvoudige toevoeging.

De verbinding
De baan is opgedeeld in te bewaken secties. Het spoorbezetbericht is verbonden met het te bewaken spoor, met de wisselspanningsuitgang van een transformator of met de digitale spanning en met het te schakelen item.

De kabels zijn handig aangesloten met behulp van schroefklemmen. De aanwezigheidsmelder bewaakt een baanvak en maakt dankzij het geïntegreerde relais veel schakelmogelijkheden zonder extra componenten mogelijk. Zo kan een bedieningspaneel direct rood en wit worden verlicht en dus ook als vrij worden weergegeven. Het duurzame relais heeft twee potentiaalvrije wisselcontacten, die elk met 1 A belastbaar zijn.

Meer informatie
Merk: Uhlenbrock
Noviteit: Nee
Kliksysteem: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Gepatineerd model: Nee
Lasercut model: Nee
Afmetingen: onbekend
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 29,99
EAN: 4033405434008
Handleiding: Download PDF Uhlenbrock 43400

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Uhlenbrock UH43400?
E-mail direct de Uhlenbrock specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Uhlenbrock Digitaal gbm spoorbezetmelding met relais 43400 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1461 reviews.