Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling iets langer duurt dan normaal.
Noviteit
Direct geleverd, zodra beschikbaar.

Piko H0 Diesellocomotief 6004 ACTS 59435

SKU
59435
€ 154,99
  • vinkje Dit product van Piko wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje Piko Noviteit: direct geleverd, zodra beschikbaar.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Alternatieven
Omschrijving

de PIKO V60 van de Nederlandse goederenvervoerder ACTS. Deze typische diesellocomotief is perfect voor tijdperk 5 of 6 banen en kan prima ingezet worden voor zowel rangeeracties als vrachtvervoer.

Bestemd voor de Deutsche Reichsbahn
In 1959 rolde bij de firma Karl Marx uit Babelsberg het eerste prototype van de V60 van de band. Dit prototype was speciaal ontwikkeld voor de toenmalige Oost Duitse Deutsche Reischbahn.

Deze 6004 is eind jaren 70 gebouwd en via diverse omzwervingen uiteindelijk met deze nummering bij de vrachtvervoerder Afzet Container Transport Systeem terecht gekomen.

Analoog
Als voormalige Oost Duitse locomotief is het niet vreemd dat Piko ervoor kiest om juist de V60 uit te brengen met een exemplaar voor de Nederlandse markt. De locomotief is analoog maar voorzien van een 8 polige interface. Met de PIKO smartdecoder 56403 is deze voor net geen 40 euro eenvoudig te digitaliseren.

Sound
Om uw nieuwe loc nog realistischer te maken is de keuze voor geluid snel gemaakt. Gelukkig is dit na het digitaliseren eenvoudig mogelijk met de PIKO soundmodule met luidspreker 56320.

Ook voor de Märklin rijders is er goed nieuws. Deze Piko Loc heeft naast een gelijkstroom model ook een wisselstroom uitgave met sleper voor de Märklin baan.

Specificaties
Specificaties
Railsysteem: 2-rail (DC)
Stroomsysteem: DC
Spoorwegmaatschappij: Prive
Digitaal: Nee
Digitaal interface: 8-polig
Merk: Piko
Schaal: H0 / 1:87
Tijdperk: Tijdperk: VI Heden
Noviteit: Ja
EAN: 4015615594352
Prijs: € 154,99
Handleiding: Niet beschikbaar
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Piko H0 Diesellocomotief 6004 ACTS 59435 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Piko H0 Diesellocomotief 6004 ACTS 59435
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Piko H0 Diesellocomotief 6004 ACTS 59435 kopen!
Deze wil ik
€ 154,99