Noch N Honden uitlaters 36471

€ 14,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
De frisse lucht in voor een rondje wandelen met je trouwe viervoeter! De NOCH figurenset "Mensen met honden" is ideaal om alledaagse situaties nog realistischer te maken. De baas is buiten met de hond in de frisse lucht. De viervoeters genieten van de frisse lucht en blazen zich uit in het veld. Het baasje gooit de stok en met een keer vast heeft de hond hem al gevangen en brengt hem terug. Of het nu herdershonden, sint-bernards, Berner Sennenhonden, Dobermanns of de kleine teckels zijn - de honden geven hun baasjes veiligheid en zekerheid. Wat de eigenaar echter nooit mag vergeten om andere voorbijgangers te beschermen, is het verwijderen van de resten van de viervoeters in het park of op het veld. Alleen zo zijn de "mensen met honden" welkom. De figurenset bevat 4 figuren met 4 honden. Ook inbegrepen in de set is een groene prullenbak met een grijze deksel voor de hondenzaak. Het is belangrijk dat de eigenaar hier altijd goed over beschikt, zodat de andere voorbijgangers er geen last van hebben. Een van de personages draagt een zwarte broek, bruine schoenen en een oranje jasje. Hij heeft een Duitse herder aan de lijn. Een vrouw in een blauwe jurk en lange laarzen loopt met haar zwarte hond, die aan de bruine riem trekt. De man in het lichtblauwe jasje, waaronder hij een wit overhemd met zwarte stropdas draagt, kijkt op zijn horloge terwijl zijn wit met bruine hond geduldig aan de lijn wacht. De man met een bruine teckel aan een zwarte riem maakt de figuurset perfect. Hij draagt een donkerbruine broek, zwarte schoenen en een mouwloos blauw jasje. Hij is erg gespierd en draagt een oranje sjaal op zijn hoofd.

Inhoud: 4 figuren met 4 honden, 1 prullenbak

Meer informatie
Merk: Noch
Schaal: N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: Niet in voorraad
Prijs: € 14,99
EAN: 4007246364718
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N36471?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch N Honden uitlaters 36471 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1469 reviews.