Noch H0,N Vegetatie startset langs het spoor 60775

€ 19,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 3 stuks af te halen in de winkel.
Maak spoordijken eenvoudig en realistisch! Startset vegetatie "Spoorwegdijk" Geen enkele modelspoorder kan er omheen: een spoordijk en de daarbij behorende begroeiing horen bij elke baan! Hoewel spoordijken in het prototype grotendeels overgroeid zijn, worden ze veelal rudimentair onderhouden. De vegetatie met grassen, bodembedekking en ranken draagt bij aan de versteviging van de spoordijk en daarmee aan de operationele veiligheid van de lijn. Met de NOCH vegetatie startset heb je vanaf het begin alles bij de hand! Met een alsmaar groeiend productassortiment is het soms moeilijk om te beslissen welke kleuren en materialen te gebruiken bij het ontwerpen van het diorama. Om uw keuze te vergemakkelijken en de juiste NOCH-materialen voor de verschillende toepassingen aan te bevelen, hebben onze modelbouwers de moeite genomen om speciale vegetatie-startsets voor u samen te stellen. Het bevat een selectie van de producten die bij de verschillende thema's passen. Zo kun je direct aan de slag en ervaar je het effect en de toepassing van de materialen. In elke vegetatie-startset hebben we er een prioriteit van gemaakt om zoveel mogelijk producten te kunnen presenteren. De hoeveelheden zijn daarom alleen voldoende voor kleine oppervlakten. Aangezien de artikelnummers van de producten op alle verpakkingen staan vermeld, is het zeer eenvoudig om op elk moment afzonderlijke artikelen te kopen. Bovendien biedt elke set een prijsvoordeel van minimaal 10% ten opzichte van het afzonderlijk kopen van de producten. Veel plezier bij het ontdekken van de verscheidenheid en de toepassingsmogelijkheden van NOCH-producten!

Inhoud: strooigras, lichtgroen, 20 g, strooigras, beige, 20 g, wild grasblad, lichtgroen, gestructureerde flock, medium groen, medium

Meer informatie
Digitaal: Nee
sound: Zonder sounddecoder
Lengte over de buffers: onbekend
Merk: Noch
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 19,99
EAN: 4007246607754
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N60775?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch H0,N Vegetatie startset langs het spoor 60775 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Anderen hebben ook gekeken naar
Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1463 reviews.