Marklin Märklin my world - startset "TGV Duplex" 29406

€ 79,99
  • iDeal
  • vinkje Dit product van Marklin wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.
Uiterst eenvoudige bediening dankzij de Märklin Power Control Stick5-delige trein met een lengte van ca. 63 cmMet verschillende licht- en geluidsfunctiesKindveilige magneetkoppelingenZeer realistisch treinontwerpRobuust en aangedreven met batterijenStickers voor verschillende treinvormgevingen

Märklin my world - startset "TGV Duplex"

Model: Trein met batterijvoeding en magneetkoppelingen tussen de afzonderlijke wagens. Vast gekoppelde eenheid bestaande uit een motorwagen en een dubbeldeksrijtuig met geïntegreerd batterijenvak. De trein beschikt over 3 snelheden bij vooruit- en achteruitrijden, 3 geluidsfuncties en een tweepuntsfrontsein. Inclusief stickers voor verschillende TGV-treinvormgevingen.Lengte van de trein 63 cm.Inhoud: 15 gebogen kunststof rails, 10 rechte kunststof rails, 1 linkse wissel, 1 rechtse wissel en een draadloze, handzame Märklin Power Control Stick. Een hersporingshulp en 4 AA- en 2 AAA-batterijen worden meegeleverd. Uitbreidbaar met kunststof rails uit het Märklin my world-assortiment.

Voorbeeld: Een op de TGV Duplex gebaseerde hogesnelheidstrein.

SNCF en TGV zijn gedeponeerde handelsmerken van de SNCF. TGV® is eigendom van de SNCF. Alle reproductierechten zijn voorbehouden.

Voor speelplezier vanaf het eerste moment worden bij deze set robuuste en stevige kunststof rails geleverd.

In de dubbeldekstrein met hoge snelheid door de kinderkamer!

Instappen maar in de TGV-Duplex. Als je een zitplaats op de bovenste etage krijgt, kun je ver weg kijken.

Meer informatie
Merk: Marklin
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Nee
Afmetingen: onbekend
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 79,99
EAN: 4001883294063
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Marklin M029406?
E-mail direct de Marklin specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Marklin Märklin my world - startset "TGV Duplex" 29406 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1461 reviews.