Noviteit
Direct geleverd, zodra beschikbaar.

Marklin Electrische locomotief Ae 8/14 11852 038590

€ 725,99
  • iDeal
  • vinkje Dit product van Marklin wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje Marklin Noviteit: direct geleverd, zodra beschikbaar.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Volledig nieuw ontwerp.Supergedetailleerd metalen model.Speelwereld mfx+ digitale decoder met uitgebreide bedrijfs- en geluidsfuncties.Machinistencabine- en machinekamerverlichting digitaal te bedienen.Aanvullend rood Verkeerd Spoor signaal digitaal te bedienen.Hoogte van de buffers volgens NEM.

Electrische locomotief Ae 8/14 11852

Model: Met digitale mfx+ decoder en uitgebreide licht-en geluidsfuncties. In elke locomotiefhelft een geregelde hoogvermogensaandrijving met vliegwiel. In elke locomotiefhelft worden vier assen aangedreven. Met de rijrichting wisselend driepunts frontsein en 1 wit sluitlicht. Verlichting analoog brandend, in digitaal bedrijf schakelbaar. Indien de loc solo rijdt kan 1 rood sluitlicht ingeschakeld worden. Dubbele A-licht functie. Verlichting door middel van warm-witte en rode lichtdiodes. (LED). Verkeerd spoor signaal, verlichtingen in de machinistencabine en machineruimte zijn digitaal te schakelen. Beweegbare kortkoppelingen aan beide zijden van de loc en deelbare kortkoppeling tussen de beide loc-helften. Gedetailleerde uitrusting op het dak met dakleidingen, isolatoren, dakloopplaten en schaar- stroomafnemers. Beide stroomafnemers zijn digitaal op- en neer te bewegen. De kleinst bereidbare radius is 360 mm. De uitsparingen in de frontplaten naast de normschachten kunnen met de los bijgevoegde vulstukken gesloten worden. Remslangen en imitatie schroefkoppelingen zijn bijgevoegd. Lengte over de buffers 39,1 cm.

Voorbeeld: Zware dubbele electrische locomotief Ae 8/14 "Landilok" van de Schweizerische Bundesbahnen (SBB). Kleur donkergroen. Uitvoering met 2 pantografen. Verende buffers met hoekige bufferplaten. Locomotiefnummer 11852. Model in de uitvoering begin jaren '70.

De Ae 8/14 11852 was de derde van de grote dubbel-locomotieven die voor het zware verkeer over de Gotthard gebouwd werden. Ze was om zo te zeggen een doorontwikkeling van de 11851 waarvan het loopwerk en de aandrijving, afgezien van het grotere vermogen, gekopieerd werden. Nieuw was de stroomlijnvormige locomotiefombouw die gewichtsbesparend geconstrueerd werd om het toegenomen gewicht van de aandrijving te compenseren. De loc werd voor het eerst getoond op de Zwitserse Landstentoonstelling in 1939, vandaar de bijnaam: "Landilok". Met een vermogen van 8170 kw, overeenkomend met ongeveer 11000 pk, was ze lange tijd de sterkste locomotief ter wereld. Ze werd bijna uitsluitend op de Gotthard ingezet. In 1971 ontstond in de loc, tijdens een dienst in de oude Gotthard tunnel, brand in de bedrading. Hierbij werd de locomotief zo zwaar beschadigd dat reparatie niet meer lonend was. De loc werd daarom uiterlijk weer in orde gemaakt en in het "Verkehrshaus der Scweiz" te Luzern tentoongesteld. Ze is tegenwoordig in het bezit van de stichting "SBB Historic".

Dit model vindt u in de gelijkstroom uitvoering in het Trix H0 assortiment onder het artikelnummer 25590.

Marklin komt jaarlijks met een scala aan nieuwe producten en modelspoor toebehoren. Deze noviteiten, ook wel nieuwigheden genoemd komen verspreid over het jaar op de markt. Alle Marklin noviteiten worden jaarlijks in februari op de Nuerenbergse speelgoedbeurs gepresenteerd.

Bestel op tijd
Wilt u er zeker van zijn dat u de Marklin Electrische locomotief Ae 8/14 11852 038590 als eerste in huis heeft, dan raden wij u aan om het bewuste artikel nu alvast te bestellen. Zodra het artikel in Nederland en Belgie leverbaar is sturen wij het direct naar u op.

Meer informatie
Railsysteem: 3-rail (AC)
Stroomsysteem: AC
Spoorwegmaatschappij: SBB/CFF/FFS
Digitaal: Ja
Decoder interface: MFX
sound: Met sounddecoder
Lengte over de buffers: 457
Merk: Marklin
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Ja
Voorraad: Niet in voorraad
Prijs: € 725,99
EAN: 4001883385907
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Marklin M038590?
E-mail direct de Marklin specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Marklin Electrische locomotief Ae 8/14 11852 038590 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Anderen hebben ook gekeken naar
Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1461 reviews.