€ 46,50
  • vinkje Dit bouwpakket van Kibri wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Omschrijving

Karaktiristieke bakstenen goederenloods uit een van de eerste modelspoortijdperken. Deze loods komt u enkel nog in gerestaureerde vorm tegen in het heden, vaak zit er dan een restaurant of winkel in.

Vroeger werden deze loodsen gebruikt voor de opslag van goederen en stonden vaak aan de rand van de stad of in de buurt van een rivier of spoor. Deze goederenloods in model van Kibri in de schaal H0 bevat tevens een klein perron aan de voorkant zodat u deze loods voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Kleine onderdelen voor het aankleden van deze goederenloods zijn inbegrepen. Dankzij de grote raampartijen is deze goederenloods ook uitstekend te verlichten.

Dankzij het handige kliksysteem en de bouwhandleiding zet u deze Kibri goederenloods 39404 zo in elkaar.

Specificaties
Specificaties
Noviteit: Nee
Modelspoor merk: Kibri
Schaal: H0 / 1:87
Tijdperk: Tijdperk: I 1835 - 1920
Gepatineerd model: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Lasercut model: Nee
Prijs: € 46,50
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Afmetingen: L 26,5 x B 14,5 x H 11,4 cm
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de KIbri H0 Goederenloods 39404 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de lever dag aangegeven voor zowel Nederland als België.

Besteld u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:KIbri H0 Goederenloods 39404
Uw beoordeling
Ja, ik wil de KIbri H0 Goederenloods 39404 kopen!
Deze wil ik
€ 46,50