Esu Uitbreiding ECoSDetector uitbreiding met 32 digitale uitgangen 50095

€ 51,49
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
De ECoSDetector Uitbreidingsmodule is bedoeld om met behulp van de ECoSDetector Module een externe spoorschema control desk (GBS) op te zetten, die vervolgens wordt aangesloten op de ECoS. Voor het comfortabel wisselen van rijwegen, vooral in het (rangeer)station, is een spoorschema-bedieningspost voor veel modelspoorders onmisbaar, zeker als de centrale verder weg is opgesteld.

In deze context is de filosofie van ESU niet om u een compleet, commercieel railplan bedieningspaneel te verkopen. In plaats daarvan kunt u met onze aanpak uw controlepaneel zelf opzetten of commercieel verkrijgbare systemen gebruiken (bijv. Erbert®).

De daar aangebrachte LED's voor de verlichting van bezette baanvakken of de weergave van de wissels/seinposities worden door de ECoS overeenkomstig geschakeld. Indien u ook uw wissels en seinen direct met het sporenplan bedieningspaneel wilt schakelen, kunnen externe toetsen worden aangebracht. De schakelaarstand wordt uit de ingangskanalen van de ECoSDetector-module gelezen en ter evaluatie aan de ECoS doorgegeven. Daar worden dan de bijbehorende commando's uitgevoerd. Je hebt dus ingangen nodig voor de knoppen voor de GBS (deze worden geleverd door de ECoSDetector), evenals uitgangen voor de verlichting van de LED's (deze worden geleverd door de ECoSDetector Extension).

De ECoSDetector Extension Module wordt aan de zijkant van de ECoSDetector aangesloten. De extensie ontvangt hiermee alle commando's. De extensie werkt niet zonder ECoSDetector.

Uitgangen
Elk van de 32 uitgangen kan belast worden met maximaal 100mA. Omdat deze als "open collector" zijn ontworpen, kunt u ofwel gloeilampen ofwel LED's direct met een voorschakelweerstand aansluiten.

De totale stroom van alle uitgangen mag echter niet hoger zijn dan 1,5 A.

Voor de voeding kan elke DC- of AC-spanningstransformator worden gebruikt.

De transistoruitgangen van de ECoSDetector-uitbreidingsmodules kunnen op uw ECoS eenvoudig in de gewenste bedrijfsmodus worden geschakeld.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: Niet in voorraad
Prijs: € 51,49
EAN: 4044645500958
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E50095?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Esu Uitbreiding ECoSDetector uitbreiding met 32 digitale uitgangen 50095 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1463 reviews.