ESU LokSound 5 PluX22 DCC/MM/SX/M4 "leeg", met luidspreker 11x15mm 58412

€ 99,99
  • iDeal
  • vinkje Dit product van ESU wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.

De LokSound 5 is het belangrijkste lid van de LokSound-familie. Dankzij de combinatie van digitale decoder en geluidsmodule op een printplaat bereiken we afmetingen van slechts 30 mm x 15,5 mm en kunnen daarom in bijna elke locomotief met spoor H0 en 0 worden ingebouwd.

LokSound 5 decoders worden aangeboden met alle gangbare interfaces en worden altijd geleverd met een 11x15mm "suikerklontje" luidspreker en een geluidscapsule kit.

Bedrijfsmodi
Zoals alle gezinsleden is de LokSound5 een echte multiprotocol-decoder. Hij beheerst zowel het dataformaat DCC als Motorola®, Selectrix® en M4. In het DCC-formaat zijn 14 tot 128 snelheidsstappen net zo natuurlijk als 2- en 4-cijferige adressen en tot 32 functies. Dankzij RailComPlus® loggen de decoders volautomatisch in op een geschikt digitaal centrum.

Deze Loksound decoder beheerst alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor met geschikte centrale units worden uitgelezen. Er zijn hulpregisters voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren.

Motorola®-gebruikers profiteren van maximaal 28 snelheidsniveaus met 255 adressen. Met drie extra Motorola®-adressen kunnen 16 functies worden geactiveerd. Een ingebouwde programmeermodus maakt ook herprogrammering met de eerbiedwaardige 6021 Control Unit mogelijk.

Het M4-protocol maakt automatische aanmelding op mfx®-compatibele centrales mogelijk.

Remsecties
De LokSound 5-decoder herkent zowel de Märklin®-remsecties als de ZIMO® HLU-remcommando's of het Lenz® ABC-systeem. Remmen met DCC-remmodules of met gelijkspanning is ook mogelijk. Hij stopt ook met een Selectrix®-remdiode. Een automatische pendeltrein ABC maakt automatisch pendelen tussen twee treinstations mogelijk.

De LokSound 5-decoder kan worden gebruikt op analoge gelijkstroom- en wisselstroomspoorwegen.

Geluid
De ESU LokSound 5-decoder kan tot 10 kanalen tegelijk afspelen. Elk kanaal kan worden opgelost met maximaal 16 bit / 31250 kHz en biedt eindelijk HiFi-kwaliteit op uw systeem. Er is praktisch geen verschil met het origineel. Een klasse-D audio-eindversterker met een uitgangsvermogen tot 3W stuurt de luidsprekers aan, die een impedantie tussen 4 en 32 ohm kunnen hebben. Het enorme 128 Mbit geluidsgeheugen zorgt voor voldoende capaciteit.

Het volume van alle individuele geluiden kan individueel worden aangepast. De superflexibele geluidsmotor zonder strakke planning maakt een prototypische simulatie van alle denkbare spoorvoertuigen mogelijk. Drie afzonderlijk instelbare remfuncties en twee alternatieve laadscenario's geven u maximale controle over uw voertuigen.

Functies
We weten dat u wilt dat uw locomotieven zo realistisch mogelijk zijn. Daarom hebben we de LokSound 5 volgepakt met functie-uitgangen. Elke LokSound 5-decoder biedt, afhankelijk van het interface-ontwerp, minstens 10 versterkte functie-uitgangen. De versies met PluX22- of 21MTC-interface hebben ook 4 uitgangen voor het aansturen van servo's of logisch niveau-uitgangen. Alle belangrijke lichtfuncties zijn beschikbaar. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast. De decoder is in staat om automatisch te duwen en te trekken bij het ontkoppelen voor ROCO®, Krois® en Telex® koppelingen.

Motor controle
De motorbesturing van de LokSound 5 is weer fundamenteel verbeterd. Een variabel instelbare PWM-klokfrequentie van 10 kHz tot 50 kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij klokankermotoren - het typische "gebrom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan nu worden aangepast aan moeilijke gevallen met maximaal 10 CV's. Door de unieke "Autotune"-functie kan de decoder automatisch op de motor worden gekalibreerd. Met een motorstroom tot 1,5 A levert de LokSound 5-decoder ook voor oudere motoren voldoende stroom.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Nee
Decoder interface: PluX 22
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 99,99
EAN: 4044645584125
Handleiding: Download PDF ESU 58412

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E58412?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de ESU LokSound 5 PluX22 DCC/MM/SX/M4 "leeg", met luidspreker 11x15mm 58412 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1456 reviews.