ESU LokSound 5 micro PluX16 DCC/MM/SX/M4 "leeg", met luidspreker 11x15mm 58814

€ 109,49
  • iDeal
  • vinkje Dit product van ESU wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 2 stuks af te halen in de winkel.

De LokSound 5 micro is een "klein wonder": met afmetingen van slechts 21 mm x 10 mm is het een van de kleinste LokSound-decoders die we ooit hebben gebouwd. Deze micro sound decoder kan dus worden gebruikt in alle locomotieven met beperkte ruimte in de schalen N en TT. Echter past deze micor ook goed in kleine H0-voertuigen.

LokSound 5 microdecoders hebben altijd een Next18-interface en worden aangeboden met adapterstekkers voor alle gangbare interfaces. Een 11x15mm "suikerklontje" luidspreker samen met een geluidscapsule kit is ook altijd inbegrepen.

Bedrijfsmodi:
De LokSound 5 micro is ook een echte multi-protocol decoder. Hij beheerst zowel het dataformaat DCC als Motorola®, Selectrix® en M4. In het DCC-formaat zijn 14 tot 128 snelheidsstappen net zo natuurlijk als 2- en 4-cijferige adressen en tot 32 functies. Dankzij RailComPlus® loggen de decoders volautomatisch in op een geschikt digitaal centrum.

Hij beheerst alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor met geschikte centrale units worden uitgelezen. Er zijn hulpregisters voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren.

Motorola®-gebruikers profiteren van maximaal 28 snelheidsniveaus met 255 adressen. Met drie extra Motorola®-adressen kunnen 16 functies worden geactiveerd. Een ingebouwde programmeermodus maakt ook herprogrammering met de eerbiedwaardige 6021 Control Unit mogelijk.

Het M4-protocol maakt automatische aanmelding op mfx®-compatibele centrales mogelijk.

Remsecties
De LokSound 5 microdecoder herkent zowel de Märklin®-remsecties als de ZIMO® HLU-remcommando's of het Lenz® ABC-systeem. Remmen met DCC-remmodules of met gelijkspanning is ook mogelijk. Hij stopt ook met een Selectrix®-remdiode. Een automatische pendeltrein ABC maakt automatisch pendelen tussen twee treinstations mogelijk.

De LokSound 5 microdecoder kan worden gebruikt op analoge gelijk- en wisselstroombanen (!).

Geluid
De LokSound 5 microdecoder kan tot 10 kanalen tegelijk afspelen. Elk kanaal kan worden opgelost met maximaal 16 bit / 31250 kHz en biedt eindelijk HiFi-kwaliteit op uw systeem. Er is praktisch geen verschil met het origineel. Een klasse-D audio-eindversterker met een uitgangsvermogen tot 3W stuurt de luidsprekers aan, die een impedantie tussen 4 en 32 ohm kunnen hebben. Het enorme 128 Mbit geluidsgeheugen zorgt voor voldoende capaciteit.

Het volume van alle individuele geluiden kan individueel worden aangepast. De superflexibele geluidsmotor zonder strakke planning maakt een prototypische simulatie van alle denkbare spoorvoertuigen mogelijk. Drie afzonderlijk instelbare remfuncties en twee alternatieve laadscenario's geven u maximale controle over uw voertuigen.

Functies
Ondanks zijn kleine formaat heeft de LokSound 5 micro ten minste 6 versterkte functie-uitgangen en een logisch niveau-uitgang. De Next18-interface heeft twee extra uitgangen op logisch niveau die als alternatief RC-servo's kunnen aansturen. Alle belangrijke lichtfuncties zijn beschikbaar. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast. De decoder is in staat om automatisch te duwen en te trekken bij het ontkoppelen voor ROCO®, Krois® en Telex® koppelingen.

Motor controle
De motorbesturing van de LokSound 5 is weer fundamenteel verbeterd. Een variabel instelbare PWM-klokfrequentie van 10 kHz tot 50 kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij klokankermotoren - het typische "gebrom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan nu worden aangepast aan moeilijke gevallen met maximaal 10 CV's. Door de unieke "Autotune"-functie kan de decoder automatisch op de motor worden gekalibreerd. Met een motorstroom tot 0,75 A levert de LokSound 5-decoder voldoende stroom voor alle beoogde gebruiksscenario's.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Decoder interface: PluX 16
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 109,49
EAN: 4044645588147
Handleiding: Download PDF ESU 58814

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E58814?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de ESU LokSound 5 micro PluX16 DCC/MM/SX/M4 "leeg", met luidspreker 11x15mm 58814 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops B.V. | KVK: 94234175 | BTW: NL866686149B01 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1547 reviews.