ESU LokPilot 5 NEM660 21MTC DCC/MM/SX/M4 59619

€ 40,49
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 7 stuks af te halen in de winkel.

Deze LokPilot 5 ESU decoder is eigenlijk de meest gebruikte decoders van ESU. De decoder is geschikt voor zowel spoor H0 als spoor 0. Eigenlijk is deze locpilot geschikt voor alle gangbare digitale interfaces waaronder DCC, Motorola en MFX.

Bedrijfsmodi:
De LokPilot 5 is een echte multi-protocol decoder. Hij beheerst zowel het dataformaat DCC als Motorola®, Selectrix® en M4. In het DCC-formaat zijn 14 tot 128 snelheidsstappen net zo natuurlijk als 2- en 4-cijferige adressen en tot 32 functies. Dankzij RailComPlus® loggen de decoders volautomatisch in op een geschikt digitaal centrum.

Hij beheerst alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor met geschikte centrale units worden uitgelezen. Er zijn hulpregisters voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren.

Motorola®-gebruikers profiteren van maximaal 28 snelheidsniveaus met 255 adressen. Met drie extra Motorola®-adressen kunnen 16 functies worden geactiveerd. Een ingebouwde programmeermodus maakt ook herprogrammering met de eerbiedwaardige 6021 Control Unit mogelijk.

Het M4-protocol maakt automatische aanmelding op mfx®-compatibele centrales mogelijk. Alle 32 mogelijke functietoetsen worden hier aangeboden.

Remsecties
De LokPilot 5-decoder herkent zowel de Märklin®-remsecties als de ZIMO® HLU/ZACK-commando's of het Lenz® ABC-systeem. Remmen met DCC-remmodules of met gelijkspanning is ook mogelijk. Hij stopt ook met een Selectrix®-remdiode. Een automatische pendeltrein ABC maakt automatisch pendelen tussen twee treinstations mogelijk.

In analoog bedrijf
De LokPilot 5-decoder kan worden gebruikt op analoge gelijk- en wisselstroombanen. De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets aangepast te worden.

Functies
We weten dat u wilt dat uw locomotieven zo realistisch mogelijk zijn. Daarom hebben we de LokPilot 5 volgepakt met functie-uitgangen. Elke LokPilot 5-decoder biedt, afhankelijk van het interface-ontwerp, minstens 10 versterkte functie-uitgangen met elk een uitgangsstroom van 250 mA. De versies met PluX22- of 21MTC-interface hebben ook 4 uitgangen voor het aansturen van servo's of logisch niveau-uitgangen. Alle belangrijke lichtfuncties zijn beschikbaar. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast. De decoder is in staat om automatisch te duwen en te trekken bij het ontkoppelen voor ROCO®, Krois® en Telex® koppelingen.

Motor controle
De motorbesturing van de LokPilot 5 is weer fundamenteel verbeterd. Een variabel instelbare PWM-klokfrequentie van 10 kHz tot 50 kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij klokankermotoren - het typische "gebrom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan nu worden aangepast aan moeilijke gevallen met maximaal 10 CV's. Door de unieke "Autotune"-functie kan de decoder automatisch op de motor worden gekalibreerd. Met een motorstroom tot 1,5 A levert de LokPilot 5-decoder ook voor oudere motoren voldoende stroom.

operationele veiligheid
Op verzoek kan een PowerPack op de LokPilot 5 worden aangesloten om vuile spoorsecties te overbruggen.

bescherming
Uiteraard zijn alle functie-uitgangen en de motoruitgang beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk van uw decoder kunt genieten.

Belangrijk voor Selectrix gebruikers
Rijden is mogelijk onder Selectrix®. Programmeren moet onder DCC gebeuren. Programmeren met pure Selectrix®-apparaten is niet mogelijk.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Nee
Decoder interface: 21-polig
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 40,49
EAN: 4044645596197
Handleiding: Download PDF ESU 59619

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E59619?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de ESU LokPilot 5 NEM660 21MTC DCC/MM/SX/M4 59619 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1457 reviews.