Esu LokPilot 5 Fx DCC, 21MTC NEM660 59229

€ 25,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 4 stuks af te halen in de winkel.
De LokPilot 5 Fx is een functiedecoder zonder motoruitgang en is daarom perfect geschikt voor inbouw in stuurstandrijtuigen of functiemodellen. Omdat hij DCC spreekt met zowel RailCom® als Motorola® en Selectrix, kan hij met alle gangbare digitale centrales worden gebruikt. Hij deelt zijn flexibele toewijzing van functietoetsen en diverse lichteffecten met de andere LokPilot 5-decoders van ESU.

De LokPilot 5 Fx wordt geleverd in drie versies: Naast de "klassieke" versie met een 8-polige NEM 652 kabelboom is er ook een versie voor de 21MTC-interface en met een PluX22-interface beschikbaar.

Bedrijfsmodi
De LokPilot 5 Fx is een multiprotocoldecoder. Hij beheerst het DCC-dataformaat net als Motorola® en Selectrix®. In het DCC-formaat zijn 14-128 snelheidsstappen net zo natuurlijk als 2- en 4-cijferige adressen. Er kunnen maximaal 28 functies worden geactiveerd. Dankzij RailComPlus® melden de decoders zich volautomatisch aan bij een geschikte digitale centrale (bijv. ECoS).

Hij beheerst alle DCC-programmeermodi en kan met alle DCC-compatibele digitale centrales worden aangestuurd en geprogrammeerd: met RailCom® is het ook mogelijk om met geschikte centrales de CV-waarden op het hoofdspoor uit te lezen. Er zijn hulpregisters voor centrales die alleen CV's van 1-255 kunnen programmeren (bijv. ROCO® Multimaus).

Motorola®-gebruikers profiteren van maximaal 28 snelheidsstappen met 255 adressen. Met drie extra Motorola®-adressen kunnen 16 functies worden geactiveerd. Een ingebouwde programmeermodus maakt herprogrammering ook mogelijk met de eerbiedwaardige Control Unit 6021.

De LokPilot 5 Fx-decoder herkent de Märklin®-remsecties evenals ZIMO® HLU/ZACK-remcommando's of het Lenz® ABC-systeem. Remmen met DCC-remmodules of met gelijkstroom is ook mogelijk. Daarnaast “stopt” hij ook met een Selectrix® remdiode. Een automatische pendeltrein ABC maakt automatisch pendelen tussen twee stations mogelijk. Hoewel deze decoder natuurlijk geen motoruitgang heeft, is dit ook bij een functiedecoder van belang om stuurstandrijtuig en motorrijtuig te kunnen synchroniseren.

De LokPilot 5 FX-decoder kan worden gebruikt op analoge DC- en AC-spoorwegen. De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft er niets aangepast te worden.

Functies
De LokPilot 5 Fx was uitgerust met een verbazingwekkend aantal functie-uitgangen. Afhankelijk van het interfaceontwerp biedt elke LokPilot 5 Fx-decoder ten minste 10 versterkte functie-uitgangen, elk met een uitgangsstroom van 250mA. In de versies met PluX22- of 21MTC-interface zijn er 4 extra uitgangen voor het aansturen van servo's of logische niveau-uitgangen. Alle belangrijke lichtfuncties zijn aanwezig. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden aangepast.

Interactie
De LokPilot 5 Fx is ontworpen voor interactie met de LokSound 5- en de LokPilot 5-decoders: het is bijvoorbeeld mogelijk om de locomotief van een treinstel uit te rusten met een LokSound 5-decoder en het stuurstandrijtuig met een LokPilot 5 Fx. Uitgaande van hetzelfde adres gedragen beide zich absoluut identiek. De identieke opstelling van de CV's maakt het gemakkelijker om de twee decoders af te stemmen.

Powerpack
Indien gewenst kan een PowerPack op de LokPilot 5 Fx worden aangesloten om vuile spoordelen te overbruggen.

Bescherming
Uiteraard zijn de uitgangen beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw decoder.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Nee
Decoder interface: 21MTC
sound: Zonder sounddecoder
Type decoder: Functie decoder
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 25,99
EAN: 4044645592298
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E59229?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Esu LokPilot 5 Fx DCC, 21MTC NEM660 59229 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1358 reviews.