Esu ECoSlink Terminal, verdeelmodule voor ECoS, CS1, CS2, met kabel 50099

€ 61,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 2 stuks af te halen in de winkel.
Groeit uw systeem en wilt u extra ECoSBoost Boosters en ECoSDetector terugmelders aansluiten op uw ECoS of Central Station, dan raken de stopcontacten op het centrale station snel leeg. Dan is het tijd om de eerste ECoSlink-terminal te kopen.

Meer speelruimte
De ECoSlink Terminal wordt met de meegeleverde buskabel aangesloten op de “Extend”-bus van uw ECoS of Central Station.
Het biedt twee aansluitingen voor handmatige controllers (bijv. mobiel station) aan de voorzijde van het frontpaneel en vier aansluitingen voor apparaten die onder het systeem zijn geïnstalleerd aan de achterzijde, waaronder met name ECoSBoost Booster en ECoSDetect feedbackmodules.

De ECoSlink Terminal kan via het controlecentrum alle aangesloten apparaten van stroom voorzien of dit voor een sectie zelf doen. Dit is met name handig voor grotere systemen met veel handmatige controllers, boosters en terugmelders. Dan moet er een externe transformator worden aangesloten.

Meer afstand
Als er meer dan één ECoSlink-terminal wordt gebruikt, kunnen de terminals eenvoudig met elkaar worden verbonden met behulp van standaard patchkabels met RJ45-bussen. Deze patchkabels zijn in iedere computerwinkel in elke gewenste lengte verkrijgbaar.

Meer orde
Elke ECoSlink-terminal wordt normaal gesproken aan de voorkant van het systeem geïnstalleerd: alleen het voorpaneel is zichtbaar. Dit vermindert de wirwar van kabels onder het systeem.

Meer flexibiliteit
De ECoSlink-terminal kan voor alle ECoS- en Central Station-centrales worden gebruikt: de CAN-bus wordt alleen samen met de voedings- en boosterbesturingskabels passief verdeeld en de afsluiting is gegarandeerd. De functie is transparant voor het hoofdkantoor. Aangezien er geen tussenkomst is in de communicatie van de bus, beslissen alleen het alarmsysteem en de aangesloten apparaten of ze samen zullen werken.

Meer informatie
Merk: ESU
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 61,99
EAN: 4044645500996
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de ESU E50099?
E-mail direct de ESU specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Esu ECoSlink Terminal, verdeelmodule voor ECoS, CS1, CS2, met kabel 50099 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1497 reviews.