Busch veldb.startset turfwagen 12001

€ 179,99
  • iDeal
  • vinkje Dit product van Busch wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.

Een schitterende startset voor het beginnen met veldspoor van Busch
Deze set is ideaal om direct te beginnen met de mooie veldspoor artikelen van Busch. Met het veldspoor van Busch is het mogelijk om een echt industriespoor neer te zetten op uw modelspoorbaan of diorama. Met haar spoorbreedte van 6,5 mm komt u dicht bij de realiteit.

In deze Busch startset voor veldspoor vind u een echte ouderwetse industrietrein met 2 wagons in dezelfde uitvoering als waar vroeger turf mee werd vervoerd De veldspoor Locomotief van Busch is uitgevoerd met een gesloten intereur en heeft dezelfde look en feel als de Gmeinder 15/18 pk. Met haar zwarte chassis en haar groene kleur is dit werkelijk een plaatje voor uw modelspoorbaan of diorama. Naast de locomotief zit er bij deze veldspoor startset ook nog 2 wagons in de kleur bruin. De wagons kunt u uiteraard zelf helemaal voorzien van lading. Om de realiteit nog dichter te benaderen is het natuurlijk mogelijk om zowel de locomotief als de wagons te weatheren.

De volledige inhoud van deze Busch veldspoor startset turfwagen:
- 1 veldspoor locomotief
- 2 hoge wagons
- 8 gebogen rails met een straal van 115 mm
- 1 recht spoor
- 1 aansluitrails
- batterijhouder met schakelaar (vooruit / achteruit / stop).


De veldspoor rails is van metaal welke er voor zorgt dat de locomotief, dankzij de ingebouwde magneet, stevig op het spoor staat. Dit zorgt voor een zeer stabiele werking van de locomotief zelfs bij langzaam rijden.De totale omvang van het spoor in deze startset is ongeveer 265 x 375 mm.

Deze veldspoor startset is te gebruiken met twee 1.5V AA batterijen LR6 / AA (niet meegeleverd) of een voeding unit van 3 V DC. Besluit u van start te gaan met batterijen dan is dit ook geen verkeerde keus. De locomotief verbruikt een minimaal aan stroom zodat de twee batterijen zeer lang mee gaan.

Meer informatie
Merk: Busch
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Gepatineerd model: Nee
Lasercut model: Nee
Afmetingen: onbekend
Voorraad: Niet in voorraad
Prijs: € 179,99
EAN: 4001738120011
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Busch 12001?
E-mail direct de Busch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Busch veldb.startset turfwagen 12001 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1470 reviews.