€ 30,99
  • vinkje Dit bouwpakket van Viessmann wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Omschrijving

Viessmann Looplicht module voor 8 lampen.
Deze looplicht module met 8 uitgangen is perfect te gebruiken voor de verlichting van kermisattracties, reclameborden of waarschuwingsborden bij wegwerkzaamheden. U kunt per uitgang meerdere lampen/LED aansluiten tot een maximum van 100 MA. De looplichtmodule van Viessmann bevat 2 opties.

Optie A: De uitgangen worden na elkaar aan en uit geschakeld. Op de manier brand er altijd maar 1 lamp/LED. 

Optie B: De verschillende uitgangen worden na elkaar ingeschakeld. Zodra alle lampen zijn ingeschakeld worden alles in een keer weer uitgeschakeld en begint het looplicht opnieuw. Deze optie is bijzonder geschikt voor lichtreclame.

Specificaties
Specificaties
Modelspoor merk: Viessmann
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Tijdperk: Tijdperk: V 1990 - 2006
Gepatineerd model: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Lasercut model: Nee
Prijs: € 30,99
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Afmetingen: onbekend
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Viessmann Looplicht module voor 8 lampen 5539 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de lever dag aangegeven voor zowel Nederland als België.

Besteld u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Viessmann Looplicht module voor 8 lampen 5539
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Viessmann Looplicht module voor 8 lampen 5539 kopen!
Deze wil ik
€ 30,99