Viessmann Commander 2 5320

€ 649,99
  • iDeal
  • vinkje Dit product van Viessmann wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.

Het comfortabele, uitgebreide digitale centrum voor NMRA-DCC en Märklin (Motorola oud / nieuw, mfx rijden). Bediening en instelling via aparte smartphone of tablet (niet inbegrepen). Innovatieve trajectplanning via de geïntegreerde camera van de smartphone / tablet. Locomotief- en wisselaandrijving in het volledige digitale formaat, 2 snelheidsregelaars met afzonderlijke richtingstoetsen, terugkoppeling met s88, RailCom-detector aan de hoofd- en programmeerbaanuitgang, aansluitingen voor extra boosters, Loconet, gekleurd railschema in verschillende vergrotingsniveaus, fotorealistische locomotiefbeelden, gekleurde weergave van schakelaars en seinen, gekleurde verlichting van routes en weergave van spoorbezetting, weergave van treinnummer in het spoorschema, interne klok met instelbare modeltijd, programmering van spoorverbinding, ingebouwde booster (4/5 A, instelbaar voor grote spoormeters). Verbinding met tablet of pc via LAN / WLAN. HDMI-uitgang voor een monitor of projector en USB-aansluitingen voor muis en toetsenbord. Incl. adapter. Geschikte besturingssystemen van de smartphone / tablet: Windows, Android, iOS. Waar moet rekening mee worden gehouden bij de S88-feedbackbus? De S88 heeft zeker zijn bijzondere eigenschappen. Maar als je hier op let, rijdt de S88 bus probleemloos. Het is gemakkelijk om te testen of de S88 goed werkt. Om dit te doen, verplaatst u een "feedback" -voertuig heen en weer over de interface van twee feedbacks. De betreffende feedback moet onmiddellijk rood of grijs worden. Als het te lang duurt, is je signaallijn defect. Het kortstondig doven van een terugkoppeling is ook een probleem, want als de gedoofde terugkoppeling de enige voorwaarde was om een andere route te voorkomen, wordt deze onverwijld geactiveerd. Dit kan ertoe leiden dat de koers zodanig wordt ingesteld dat twee treinen met elkaar in botsing komen.


Dit kan een schoon contact tussen de baan en het voertuig voorkomen. Dit is vooral belangrijk voor kleine rupsbanden (TT en N) en voertuigen met weinig assen en wielslijpmachines (d.w.z. weinig contactvlakken met de rupsbanden).

Vooral bij langzaam rijden bestaat het risico van contactonderbrekingen op wissels, dus hier is voorzichtigheid geboden, hoewel een enkele locomotief met weinig assen eerder problemen veroorzaakt dan een hele trein. Houd er rekening mee dat alleen stroomabsorberende wagens worden herkend door stroomdetecterende spoorbezettingsdetectoren op tweedraadssporen.

Uw routes mogen alleen worden gecontroleerd met betrouwbare voertuigen of treinen.

Fouten kunnen ook optreden doordat de platte kabelverbinding te lang is, of onder spanning staande kabels naast of boven de S88-platte kabel liggen. Een dergelijke opstelling moet ten koste van alles worden vermeden, d.w.z. scheid de S88-lijn en de railvoeding of AC-lijnen. De platte kabel mag niet langer zijn dan 1,5-2 m.

Het wordt over het algemeen aanbevolen om de S88-feedbackmodules (allemaal zonder uitzondering) in de buurt van het controlecentrum te installeren.

Met betrouwbare accessoires, zoals. B. S88-schakelaars, die de lijn in 3 delen verdelen, of adapters op afgeschermde netwerkkabels, verbeteren het gedrag en de betrouwbaarheid en voorkomen storingen. Overigens is de S88-bus optisch geïsoleerd in de Commander om de immuniteit voor interferentie te verbeteren en kortsluiting te voorkomen. Controleer ook altijd of uw wissels betrouwbaar schakelen. Storingen veroorzaakt door gecorrodeerde of beschadigde eindschakelaars in wisselmachines hebben sommige modelspoorbanen al gek gemaakt.

Hoeveel routes kan de commandant tegelijkertijd besturen?

De Commander is ontworpen voor de gelijktijdige automatische besturing van maximaal 16 treinen op uw modelbaan.

Als er nog steeds storingen zijn, ga dan systematisch verder met het oplossen van problemen. Schakel eerst een groot deel van uw routes over naar "Park" en verwijder dubbele of niet gebruikte en onvolledig geprogrammeerde routes volledig. Zelfs een route waar u eigenlijk niet op let of die u nodig heeft, kan uw hele automatische functie verstoren.

Programmeer dus alleen de routes die nodig zijn en breid vervolgens uw automatische systeem stap voor stap uit zodat u in een vroeg stadium merkt wanneer er storingen optreden. Hier is een algemene tip: Neem niet te veel functies op zoals locgeluid enz. In uw routes. Zeker niet als je universele routes maakt en heel verschillende locomotieven wilt gebruiken. Niet alle locomotieven hebben de geprogrammeerde functie, b.v. Locomotiefgeluid, op dezelfde functie.

Meer informatie
Merk: Viessmann
Noviteit: Nee
Afmetingen: onbekend
Voorraad: Niet in voorraad
Prijs: € 649,99
EAN: 4026602053202
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Viessmann VIE-05320?
E-mail direct de Viessmann specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Viessmann Commander 2 5320 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1436 reviews.