Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt . Lees hier meer.
SKU
UH63415
€ 15,99
  • vinkje Vanaf € 30,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Alternatieven
Omschrijving

De Loconet schakelmodule 63410 heeft een gemeenschappelijke pluspool voor alle verbruikers. Hierdoor is het aansluiten van twee gemotoriseerde wisselaandrijving of seinen met een gemeenschappelijke minpool niet mogelijk. Gemotoriseerde wisselaandrijvingen hebben een wisselende polariteit nodig.

De oplossing hiervoor is de Uhlenbrock Polariteitwisselaar module. Aangesloten op de Loconet schakelmodule zijn er vier uitgangen met een gemeenschappelijke minpool voor u ter beschikking. Hier kunt u wel twee gemotoriseerde wissels op aansluiten.

Met de polariteitwisselaar module is ook een wisseling van de polariteit mogelijk Hierdoor kunt u ook twee motorische wisselaandrijvingen aansluiten. Het is mogelijk om tot 4 verschillende polariteitwisselaar modules aan te sluiten op een Loconet schakelmodule.

Specificaties
Specificaties
Noviteit: Nee
Merk: Uhlenbrock
EAN: 4033405634156
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Tijdperk: Tijdperk: VI Heden
Gepatineerd model: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Lasercut model: Nee
Prijs: € 15,99
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Afmetingen: onbekend
Handleiding: Niet beschikbaar
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Uhlenbrock Digitaal polariteit schakelaar 63415 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Uhlenbrock Digitaal polariteit schakelaar 63415
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Uhlenbrock Digitaal polariteit schakelaar 63415 kopen!
Deze wil ik
€ 15,99