€ 19,99
 • vinkje Vanaf € 30,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
 • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
 • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Omschrijving

Wanneer u analoge seinen en wissels met een normale of magneetaandrijving digitaal wilt aansturen heeft u een wissel of magneetartikel decoder nodig. Het digitaal schakelen van verlichting kan met een schakel decoder.

Deze universele impulsdecoder schakelt de aangesloten componenten d.m.v. een impuls. Dit is dus de schakeldecoder welke u nodig heeft voor wissel en sein magneetartikelen. Beide uitgangen kunnen onafhankelijk van elkaar geschakeld worden. Elke uitgang kan dan ook voorzien worden van een apart adres. Deze decoder kan ook gebruikt worden voor magneetartikelen met twee aparte aandrijfunits zoals driewegwissels, dubbele kruiswissels of sein met voorsein combinatie. De unit is beveiligd tegen kortsluiting.

• Voor Motorola- en DCC-Digitaal systemen
• Afhankelijk van type decoder geschikt voor puls of continue stroom
• Groot adresbereik
• Vrij adres keuze
• Adreskeuze d.m.v. toetsen
• Belasting per uitgang: 1A
• Gemakkelijk aan te sluiten
• Afmetingen: 38 x 32 x 15 mm

De Uhlenbrock magneet en schakel decoders kunnen voor het Marklin, Motorola en het DCC-protocol gebruikt worden. Een adres is niet voorgeprogrammeerd u kunt deze zelf eenvoudig kiezen d.m.v. de functietoetsen op de decoder. Elke decoder heeft twee uitgangen. Per type verschilt het of de uitgangen samen of los van elkaar bediend kunnen worden. De Relaiscontacten in de schakeldecoder kunnen een hoge belasting per uitgang aan. Belasting tot wel 1A is mogelijk.
Doordat elke module maar over 2 uitgangen beschikt voorkomt u een spaghetti aan kabels op uw modelspoorbaan. U plaatst de module direct naast het te schakelen object.

 Uhlenbrock 67200

Specificaties
Specificaties
Noviteit: Nee
Modelspoor merk: Uhlenbrock
EAN: 4033405672004
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Tijdperk: Tijdperk: VI Heden
Gepatineerd model: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Lasercut model: Nee
Prijs: € 19,99
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Afmetingen: onbekend
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Uhlenbrock Digitaal md2 magneetartikeldecoder 67200 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de lever dag aangegeven voor zowel Nederland als België.

Besteld u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews 1
Klant Reviews
 1. doet wat hij doen moet
  Bouwplezier
  100%
  Prijs - kwaliteit
  100%
  Doet wat hij moet doen , simpel aan te melden,
  gebruik deze voor FLM wissels modelspoor.

  Gereviewd door

  Gepost op

Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Uhlenbrock Digitaal md2 magneetartikeldecoder 67200
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Uhlenbrock Digitaal md2 magneetartikeldecoder 67200 kopen!
Deze wil ik
€ 19,99