Uhlenbrock Digitaal luidspreker 34mm metaal 31150

€ 10,69
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 2 stuks af te halen in de winkel.

Op zoek naar een geschikte luidspreker om in te bouwen in uw nieuwe sound locomotief? Bij Uhlenbrock zit u dan goed. Naast een grote selectie aan geluidsdecoder heeft Uhlenbrock ook speakers in huis varienrend van schaal N tot aan H0 en groter.

Met de juiste luidsprekers leveren de IntelliSound-modules en -decoders ongeëvenaarde geluidsprestaties en kwaliteit. De keuze van de luidspreker en vooral de installatie zijn de doorslaggevend voor de geluidskwaliteit van de locomotief.

Wat voor soort luidspreker
Kortom, hoe groter de luidspreker, hoe beter. Grotere speakers kunnen vooral de lage tonen beter overbrengen. Een stabiele installatie is daarom zeer belangrijk. Zorg er dus voor dat de luidspreker stevig wordt gemonteerd en het geluid door een opening naar buiten kan.

Waar in de locomotief plaats ik de luidspreker?
Het plaatsen van een luidspreker onder de locomotiefkap is dus vaak niet de best plek. Beter is om de luidspreker te installeren in de buurt van een opening. Bijvoorbeeld in de buurt van de draaistellen of direct onder een ventilatierooster.

Een bij stoomlocomotieven vaak gekozen plek is de tender. Zorgt u dan wel voor extra openingen. Deze openingen kunt u zonder dat dit opvalt eenvoudig met een klein boortje maken tussen de kolen.

Hoe plaats ik de speaker in de loc voor het beste geluid?
Een luidspreker zonder resonatieraam mag u alleen gebruiken als de locomotief af fabriek is uitgerust met een bijbehorende luidsprekerhouder, of als u uw eigen resonantiekamer wilt creëren. Hiervoor heeft Uhlenbrock platte speakers zonder raam en dus klankkast in het assortiment. Deze 23 mm en 28 mm brede luidsprekers zijn voor locomotieven die af fabriek al zijn voorzien van een luidsprekerhouder.

Het membraam vorm van deze luidspreker is rond en met name geschikt voor schaal 0 en llm locomotieven. Afmetingen: 34 x 34 x 15,5 mm. 3 watt en 4 Ohm

Meer informatie
Merk: Uhlenbrock
Noviteit: Nee
Kliksysteem: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Gepatineerd model: Nee
Lasercut model: Nee
Afmetingen: 34 x 34 x 15,5 mm
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 10,69
EAN: 4033405311507
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Uhlenbrock UH31150?
E-mail direct de Uhlenbrock specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Uhlenbrock Digitaal luidspreker 34mm metaal 31150 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1436 reviews.