Uhlenbrock Digitaal loconet terugmeldmodule 2-rail 63320

SCHAAL:
€ 84,49
  • iDeal
  • vinkje Dit product van Uhlenbrock wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.

Als u geautomatiseerd digitaal wilt gaan rijden op uw modelspoorbaan dan dient de computer of andere geautomatiseerde modules te weten waar de verschillende treinen zich bevinden. Dit kunt u realiseren door uw modelspoorbaan te verdelen in blokken. Als een baanblok bezet is zal er via de terugmeldmodule van Uhlenbrock een signaal afgegeven worden zodat de software weet dat dit baanblok bezet is. Naar gelang hetgeen u programmeert kan een bezet baanvlak een aantal schakelcommando’s in gang zetten, U kunt hierbij denken aan een sein, wissel, andreaskruis of de opdracht aan de trein geven dat deze langzamer moet gaan rijden.

2 rail systemen
Deze Uhlenbrock bezetmelder is geschikt voor 2-rail systemen. Waar het bij een 3-rail systeem mogelijk is een enkele spoorstaaf te isoleren en zodoende dus een signaal af kan geven als een trein deze geïsoleerde spoorstaaf passeert is dit bij 2-rail systemen niet mogelijk.

Daarom is deze terugmeldmodule een bezetmelder en terugmelder via spanningsbewaking. De bezetmelder controleert continue of de spanning op de rails van het baanblok groter is dan 3mA. Is dit het geval dan weet de terugmeldmodule dat er een loc of verlichte wagon in het baanblok aanwezig is.

Direct schakelen via de terugmeldmodule van Uhlenbrock
De beide terugmeldmodules van Uhlenbrock beschikken over de mogelijkheid om via een van de ingangen magneetartikelen of verlichting te schakelen. Met deze functie kunnen eenvoudige schakeltaken direct vanuit een module geschakeld worden. U kunt hierbij denken aan het schakelen van wisselstraten bij het naar binnen en naar buiten rijden of het aan en uitzetten van een andreaskruis bij een spoorwegovergang.

• U sluit deze terugmeldmodule aan via Loconet
• Eigen adres keuze binnen het bereik 1–2 048
• Vertraging-/reactietijd voor alle ingangen individueel in te stellen.
• Bezetmelder en Terugmelder via spanningsbewaking geschikt voor 2-rail systemen 
• Geschikt voor totaal 8 baanblokken
• Maximale rijstroom 3 A
• Programmeerbaar via de programmeerknop, via Intellibox, Loconet-tool of DAISY II 
• Uitvoeren van eenvoudige schakeltaken via magneet artikelen of bijvoorbeeld andreaskruizen

Meer informatie
Merk: Uhlenbrock
Noviteit: Nee
Kliksysteem: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Gepatineerd model: Nee
Lasercut model: Nee
Afmetingen: onbekend
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 84,49
EAN: 4033405633203
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Uhlenbrock UH63320?
E-mail direct de Uhlenbrock specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Uhlenbrock Digitaal loconet terugmeldmodule 2-rail 63320 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews
5

Deel uw ervaring met onze andere klanten

Ratings & Reviews

5
Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1434 reviews.