Uhlenbrock Digitaal loconet schakelmodule 63410

SCHAAL:
€ 84,49
  • iDeal
  • vinkje Dit product van Uhlenbrock wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.

De Uhlenbrock Loconet schakelmodule is werkelijk een universeel genie. Met enkel deze module kunt u tal van verschillende componenten op uw modelspoorbaan aansturen. U kunt hierbij denken aan het schakelen van verlichting, wissels, ontkoppelrails, seinen, effecten of zelfs andreaskruizen. Per module kunnen wel 20 verschillende componenten onafhankelijk van elkaar geschakeld worden.

Zeer realistische lichtovergangen voor seinen en adreaskruizen
Uhlenbrock heeft bij deze universele schakelmodule bijzonder veel aandacht besteedt aan het realistisch aansturen van lichtseinen op de modelspoorbaan. De module schakelt tot wel 4 uitgebreide hoofd en voorseinen. Hierbij zorgt de module ervoor dat de verschillende seinlampen net als in het echt langzaam in elkaar overlopen.

Ook zijn andreaskruizen en andere effectverlichting geen enkel probleem voor deze alleskunner van Uhlenbrock. Dankzij de knippergenerator en de licht overloopfunctie kunt u zeer realistische andreaskruizen realiseren. Realistische tip: gebruik de knippergenerator om een defecte straatlantaarn na te bootsen.

Wel 20 schakelunits onafhankelijk digitaal aansturen
Met de 20 schakeluitgangen op deze module kunt u tot wel 10 wissels, 5 uitgebreide seinen of 20 losse schakelcomponenten bedienen. Elke uitgang kan tot wel 1A belast worden met een maximale totaalbelasting van 3A voor de gehele module.

Op deze Loconet schakelmodule dient een aparte stroomvoorziening aangesloten te worden. U kunt hier bijvoorbeeld een standaard lichttrafo voor gebruiken. Ideaal want zo belast de schakelmodule de loconet en digitaal centrale niet.

Gemeenschappelijke pluspool
Let op deze Loconet schakelmodule heeft een gemeenschappelijke pluspool. Heeft u voor bijvoorbeeld een wisselaandrijving een wisselende plus en minpool nodig dan kunt u de Uhlenbrock polariteitsschakelaar (artikel 63415) hiervoor gebruiken.

  • · Wel 20 schakeluitgangen à 1 A
  • · Elke uitgang is onafhankelijk van elkaar aan te sturen met zowel puls als continue stroom.
  • · Realistische licht overgangen voor seinen en andreaskruisen
  • · Alle uitgangen kunnen door zowel magneetartikel of terugmelding commando’s gestuurd worden. 
Meer informatie
Merk: Uhlenbrock
Noviteit: Nee
Kliksysteem: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Gepatineerd model: Nee
Lasercut model: Nee
Afmetingen: onbekend
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 84,49
EAN: 4033405634101
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Uhlenbrock UH63410?
E-mail direct de Uhlenbrock specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Uhlenbrock Digitaal loconet schakelmodule 63410 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews
4.5

Deel uw ervaring met onze andere klanten

Ratings & Reviews

4.5
Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1455 reviews.