Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling iets langer duurt dan normaal.
SKU
UH63410
€ 74,90
 • vinkje Dit product van Uhlenbrock wordt gratis thuis bezorgd.
 • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
 • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Omschrijving

De Uhlenbrock Loconet schakelmodule is werkelijk een universeel genie. Met enkel deze module kunt u tal van verschillende componenten op uw modelspoorbaan aansturen. U kunt hierbij denken aan het schakelen van verlichting, wissels, ontkoppelrails, seinen, effecten of zelfs andreaskruizen. Per module kunnen wel 20 verschillende componenten onafhankelijk van elkaar geschakeld worden.

Zeer realistische lichtovergangen voor seinen en adreaskruizen
Uhlenbrock heeft bij deze universele schakelmodule bijzonder veel aandacht besteedt aan het realistisch aansturen van lichtseinen op de modelspoorbaan. De module schakelt tot wel 4 uitgebreide hoofd en voorseinen. Hierbij zorgt de module ervoor dat de verschillende seinlampen net als in het echt langzaam in elkaar overlopen.

Ook zijn andreaskruizen en andere effectverlichting geen enkel probleem voor deze alleskunner van Uhlenbrock. Dankzij de knippergenerator en de licht overloopfunctie kunt u zeer realistische andreaskruizen realiseren. Realistische tip: gebruik de knippergenerator om een defecte straatlantaarn na te bootsen.

Wel 20 schakelunits onafhankelijk digitaal aansturen
Met de 20 schakeluitgangen op deze module kunt u tot wel 10 wissels, 5 uitgebreide seinen of 20 losse schakelcomponenten bedienen. Elke uitgang kan tot wel 1A belast worden met een maximale totaalbelasting van 3A voor de gehele module.

Op deze Loconet schakelmodule dient een aparte stroomvoorziening aangesloten te worden. U kunt hier bijvoorbeeld een standaard lichttrafo voor gebruiken. Ideaal want zo belast de schakelmodule de loconet en digitaal centrale niet.

Gemeenschappelijke pluspool
Let op deze Loconet schakelmodule heeft een gemeenschappelijke pluspool. Heeft u voor bijvoorbeeld een wisselaandrijving een wisselende plus en minpool nodig dan kunt u de Uhlenbrock polariteitsschakelaar (artikel 63415) hiervoor gebruiken.

 • · Wel 20 schakeluitgangen à 1 A
 • · Elke uitgang is onafhankelijk van elkaar aan te sturen met zowel puls als continue stroom.
 • · Realistische licht overgangen voor seinen en andreaskruisen
 • · Alle uitgangen kunnen door zowel magneetartikel of terugmelding commando’s gestuurd worden. 
Specificaties
Specificaties
Noviteit: Nee
Merk: Uhlenbrock
EAN: 4033405634101
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Tijdperk: Tijdperk: VI Heden
Gepatineerd model: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Lasercut model: Nee
Prijs: € 74,90
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Afmetingen: onbekend
Handleiding: Niet beschikbaar
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Uhlenbrock Digitaal loconet schakelmodule 63410 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews 1
Klant Reviews
 1. Goed om uittesten
  Bouwplezier
  80%
  Prijs - kwaliteit
  100%
  De goedkoopste in de buurt

  Gereviewd door

  Gepost op

Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Uhlenbrock Digitaal loconet schakelmodule 63410
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Uhlenbrock Digitaal loconet schakelmodule 63410 kopen!
Deze wil ik
€ 74,90