Noviteit
Direct geleverd, zodra beschikbaar.

Trix Elektrisch treinstel serie ICM-1 "Koploper" T25425

€ 519,99
  • iDeal
  • vinkje Dit product van Trix wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje Trix Noviteit: direct geleverd, zodra beschikbaar.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Standaard ingebouwde LED-binnenverlichting Met diverse Nederlandse stations- en treinmededelingen Weergave treinbestemming: Hoek van Holland Met RailCom-compatibele digitale DCC/mfx-decoder.

Elektrisch treinstel serie ICM-1 "Koploper"

Model: locomotief met Digital-decoder en uitgebreide geluidsfuncties. 3-delig ontwerp. Gegoten chassis op de motorwagen. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel. 2 assen aangedreven in één draaistel. tractie banden. Bestuurderscabines in de beide eindwagens met interieurinrichting. Stroomvoorziening afhankelijk van de rijrichting via de voorste motorwagen. Speciale kortkoppelingen met schakelgeleiding. Standaard ingebouwde binnenverlichting. Driepuntsfrontsein en 2 rode sluitseinen wisselend met de rijrichting en binnenverlichting conventioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar. Frontsein eindrijtuigzijde 2 en 1 elk afzonderlijk digitaal schakelbaar. Koplampen met voorbeeldgetrouwe lichtgele en rode lichtdioden (LED). Binnenverlichting met warmwitte LED's. Gedetailleerd ontwerp van chassis en carrosserie. Op de eindwagens is de "Scharfenberg" koppeling met deksel afgebeeld. Een extra starre koppelingsaansluiting is inbegrepen voor dubbele tractie. De eindwagens zijn in serieproductie uitgevoerd met gesloten overgangsdeuren. Weergave van de opzij geschoven klapdeuren met balg op een eindwagen is mogelijk met het meegeleverde insteekdeel. Totale lengte van de trein 86,6 cm.

Voorbeeld: Elektrisch treinstel met drie wagens ICM-1 "Koploper" van de Nederlandse Spoorwegen (NS) als Intercity-stel. Geel/blauwe basiskleurstelling in de standaarduitvoering. 1 motorwagen als eindwagen mBk 2e klas. 1 middenrijtuig AB 1./2. Klas. 1 stuurstandrijtuig als eindrijtuig sBk 2e klas. Treinbestemmingsdisplay "Hoek van Holland". Motorwagenbedrijfsnummer 4015. Bedrijfstoestand van tijdperk IV, zoals geleverd van 1984 tot 1988.

De ICM is ontstaan uit de wens van NS om nieuwe voertuigen aan te schaffen voor haar snelle intercitydiensten met flexibel gebruik, sneller en gemakkelijker scheiden of koppelen op knooppuntstations en de mogelijkheid voor reizigers om tijdens de reis van de ene naar de andere eenheid over te stappen. Met deze specificaties werd de machinistencabine snel een verdieping hoger geschoven en werden de wagons aan de voorzijde voorzien van overgangen, waardoor de forse, bijzondere voertuigen al snel de bijnaam "Koploper" kregen. De NS kocht in 1977 voor het eerst een voorserie met zeven driedelige eenheden (4001-4007) als IC3 (later ICM-0) van Talbot in Aken. Serieproductie als de ICM-1 begon in 1983 met tal van verbeteringen. Vanaf eenheid 4051 is een helikopterbesturing toegevoegd en is het ontwerp gewijzigd in ICM-2. Tussen 1990 en 1994 werden vervolgens 50 vierdelige eenheden gebouwd als ICM-3 (4201-4230) en ICM-4 (4231-4250). In tegenstelling tot de driedelige treinen met slechts één aangedreven eindwagen, had het draaistel van de tussenwagen volgend op de eindmotorwagen bij deze treinen ook aandrijfwielstellen. Het mechanische deel van alle "Koplopers" werd gemaakt door Talbot, terwijl CEM Oerlikon en Holec verantwoordelijk waren voor de elektra. In de jaren 2006 tot 2011 werden de ICM-serietreinen 4011-4097 en 4201-4250 achtereenvolgens gemoderniseerd als ICMm: de karakteristieke overgangen werden weggelaten vanwege het geringe gebruik. Het interieur is volledig gerenoveerd, er zijn rolstoeltoegankelijke toiletten geïnstalleerd, airconditioning en displays voor passagiersinformatie zijn achteraf aangebracht en het aantal zitplaatsen is met 13% verhoogd.

Dit model vindt u in wisselstroomuitvoering in het Märklin H0-assortiment onder artikelnummer 39425.

Trix komt jaarlijks met een scala aan nieuwe producten en modelspoor toebehoren. Deze noviteiten, ook wel nieuwigheden genoemd komen verspreid over het jaar op de markt. Alle Trix noviteiten worden jaarlijks in februari op de Nuerenbergse speelgoedbeurs gepresenteerd.

Bestel op tijd
Wilt u er zeker van zijn dat u de Trix Elektrisch treinstel serie ICM-1 "Koploper" T25425 als eerste in huis heeft, dan raden wij u aan om het bewuste artikel nu alvast te bestellen. Zodra het artikel in Nederland en Belgie leverbaar is sturen wij het direct naar u op.

Meer informatie
Railsysteem: 2-rail (DC)
Stroomsysteem: DC
Spoorwegmaatschappij: NS
Digitaal: Ja
Decoder interface: DCC
sound: Met sounddecoder
Lengte over de buffers: onbekend
Merk: Trix
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Ja
Voorraad: Niet in voorraad
Prijs: € 519,99
EAN: 4028106254253
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Trix T25425?
E-mail direct de Trix specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Trix Elektrisch treinstel serie ICM-1 "Koploper" T25425 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Anderen hebben ook gekeken naar
Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2022
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1026 reviews.