Reedcontact voor digitaal rijden 10 stuks

SCHAAL:
€ 10,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.

Op zoek naar een voordelige manier van terugmelden op uw modelspoorbaan?

Bij het automatisch digitaal rijden met modeltreinen d.m.v. software zijn terugmeldcontacten van levensbelang. Zonder terugmelding weet de software niet waar de locomotief rijdt. Maar ook zonder digitaal rijden kan het handig zijn om terugmelding te genereren.

Een terugmelding kan gegenereerd worden met een schakel of contactrail, maar ook d.m.v. stroomdetectie. Echter zijn dit vaak dure oplossingen. De goedkoopste terugmelddetectie oplossing is door middel van een glazen reedcontact.

Speciaal voor de digitale rijder hebben we onze eigen reedcontacten ingekocht. Dit Modelspoorgigant reedcontact kan een belasting aan van 0,5 A. Voldoende dus om terugmelddetectie te creeren of om zelfs te schakelen.

Hoe werkt het?
U plaatst het reedcontact in de rails. Een reedcontact wordt altijd geactiveerd door een magneet. U plaatst deze magneet onder de locomotief. Als de locomotief langsrijdt activeert de magneet het reedcontact.

Bij het activeren d.m.v een magneet maken de 2 ijzeren plaatjes in het glazen buisje door het magnetische veld contact met elkaar. Dit contact genereert een puls zoals een drukschakelaar waarmee u bijvoorbeeld een wissel kunt schakelen, maar ook terugmelddetectie zoals de S88 van Marklin of de Locontet terugmeldmodule 63320 kunt activeren.

Meer informatie
Merk: Modelspoorgigant
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: Niet in voorraad
prijs: € 10,99
Handleiding: Download PDF Modelspoorgigant 3

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Modelspoorgigant VBW3?
E-mail direct de Modelspoorgigant specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

Nederland: +31 (0)85-201 9726
Belgie: +32 (0)78-486 607

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Reedcontact voor digitaal rijden 10 stuks bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews
5

Deel uw ervaring met onze andere klanten

Ratings & Reviews

5
Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2022
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 758 reviews.