Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling iets langer duurt dan normaal.

Gamesontrack

Digitale modelspoorbesturing d.m.v. indoor gps.

Games on Track schemaHet meest eenvoudige digitale modelspoorsysteem is nu in Nederland op de markt.Dankzij dit systeem behoren terugmeldmodules, ingewikkelde software en blokkensystemen allemaal tot het verleden. Gamesontrack heeft een digitale modelspoorbesturing ontwikkeld door middel van indoor GPS. Deze jonge Deense onderneming combineert radiotechnologie met ultrasone positie bepaling. Een techniek geschikt voor zowel bedrijfsmatig gebruik als voor hobby doeleinden zoals de besturing van modeltreinen via het dcc protocol.

Bestuur nu draadloos uw digitale modelspoorbaan
Gamesontrack heeft dit protocol gecombineerd met hun radio en ultrasone techniek. Hierdoor ontstaat een uniek systeem in de modelspoor wereld. U kunt nu draadloos uw modelspoorbaan besturen; geen terugmelders meer, geen railonderbrekingen, geen bedrading. 

Hetzelfde als Koploper en Itrain maar dan eenvoudiger
Middels de ontwikkelde software, GT-Command kunt u in de virtuele wereld van uw pc uw modelspoorbaan inrichten. De software heeft alle faciliteiten die Koploper en I-train ook kennen. U kunt zelfs door middel van spraak uw modeltreinen digitaal besturen.

Dankzij het indoor GPS systeem heeft u geen hoofdbrekends bij het tekenen van uw baan in koploper of Itrain meer. Het systeem weet namelijk altijd waar uw locs zich bevinden. Het uittekenen op het scherm doet uw loc dus helemaal zelf.

De basiscomponenten van het systeem

Het systeem kent een viertal basis componenten. GT-Command, GT-Xconnect, GT-Xsattelite en GT-Xcontroll.

GT-XconnectGT-Command
GT-Command is de software, een universeel software pakket waarmee u uw complete baan inricht en op een eenvoudige manier kunt automatiseren. Uiteraard blijft een handmatig bedrijf ook mogelijk. De software is ook voor de minder ervaren pc gebruiker zeer gebruiksvriendelijk.

GT-Connect
De GT-Xconnect is de interface ofwel verbinding tussen de pc en uw locomotieven.GT-Xconnect is een interface voor algemene positiebepaling en besturing binnenshuis. Hiermee kan elke gebruiker de positie en de bijbehorende automatische of handmatige bediening van zijn bewegende voertuigen combineren. De filosofie is, als je weet waar je voertuig is, weet je ook welke bewegingen je wilt maken. De gepatenteerde technologie voert een gesloten luscontrole uit tussen positionerings metingen en eventuele bijbehorende besturing en bewegingen van voertuigen.

GT-Xconnect
GT-Xconnect is ook het hart van het nieuwe Faller Car System Digital. Met Faller biedt het de animatie van de Faller Cars, maakt het individuele controle over snelheid, geluid, licht en maakt het de afstandsbesturing van alle auto's op basis van de positionering. Zet je auto aan en deze verschijnt onmiddellijk op je scherm, zet hem in beweging tussen je andere lopende auto's en hij zal zijn eigen plek in de rij vinden op basis van de configuratie van de auto, de grootte en de remdetails. GT-Xconnect ondersteunt ook afstandsbesturing tot elk fysiek of virtueel apparaat in de lay-out, d.w.z. verkeerslichtbesturing, waardoor veilig en langzaam remmen mogelijk is. GT-Xconnect is CE-gemarkeerd en gecertificeerd met de Europese norm voor radiobesturing van koterafstandsapparatuur, volgens de norm EN 300 220 .. GT-Xconnect is uitbreidbaar om protocollen en communicatienormen op te nemen om positionering en besturing te combineren - de echt

Gamesontrack SatellietGT-Xsattelite
De GT-Xsattelite is de ontvanger ook wel satelliet genoemd. Deze satelliet ontvangt de signalen van de zender en bepaald zo via een driehoeksmeting de positie van uw locomotief. Eigenlijk hetzelfde systeem als bij GPS. Deze positie wordt ultrasoon gemeten. U heeft nu drie coordinaten (X, Y, Z). Op basis van deze coordinaten weet het systeem waar de locomotief zich bevindt.

Wat heeft u nodig in uw locomotief
Om uw digitale locomotief geschikt te maken voor het Gamesontrack systeem heeft u enkel een zender nodig, de GT-position. Is uw locomotief nog niet geschikt voor digitaal bedrijf dan is de GT-Xcontroll een beter alternatief. De GT-Xcontroll is een digitale decoder en positiezender in een. 

GT-position is de zender en zend dus ultrasone signalen uit, wordt gevoed door de baanspanning, bij digitaal bedrijf koppelt uw cv. adres aan het ID nummer van de zender. GT-Xcontroll is een dcc decoder en positie zender in een. U kunt middels deze unieke decoder uw dcc signaal door de ether versturen. Ook cv programmering verloopt bij radio. U kunt uw baan voeden met dc of dcc.

Samenwerking met OPSCHAAL.COM

Om de producten van Gamesontrack te verkopen zijn we een samenwerking aangegeaan met OPSCHAAL.COM. Wij zorgen er voor dat u deze nieuwe techniek eenvoudig kunt bestellen. OPSCHAAL.COM verstuurd de producten en geeft de technische ondersteuning. Op deze manier houden we de service op het niveau zoals u deze van ons gewend bent.

Wilt u meer informatie over het Gamesontrack systeem? Download hier de folder.

Maak een keuze uit een van de categorieën