Populair
De afgelopen dagen al meerdere keren besteld.

Noch Workshop "Berg & water" ***VOL*** - 3 juni 2023

€ 145,00
 • iDeal
 • vinkje Dit product van Modelspoorgigant wordt gratis thuis bezorgd.
 • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
 • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.

Wilt u ook leren bouwen van de profi's?
Als modelspoorbouwer weet ik als geen ander dat het realistisch modelleren van een modelbouwlandschap niet eenvoudig is. U leert eigenlijk alleen door het in de praktijk te doen. U zult niet de eerste zijn die letterlijk de zaag in het landschap zet omdat de gebruikte technieken of materialen niet meer voldoen aan uw standaard. Met name het maken van realistische bergen of berglandschappen is lastig.

Leren van de profi's is de beste leerschool
Zou het daarom niet fantastisch zijn om als beginner of semi professional eerst te leren van de profi’s? Speciaal voor u starten we daarom met workshops bij Modelspoorgigant. De Noch workshop "Berg & water" is de ideale leerschool voor het gebruik van de meest voorkomende technieken.

Nee dit is geen simpele training van een paar minuten. Het is een volledige dag van 09:00 tot 17:00 uur. U leert in de workshop:

 • Het maken van schitterende berglandschappen
 • Aan de slag met het maken van bergen
 • Het aanbrengen van realistische kleuren
 • Het maken van rotsen
 • Het creeren van realistisch water
 • Statisch begrassen
 • Het aanbrengen van kleine details
 • Het gemak van foliage 

Dit alles past u toe op uw eigen diorama. Dit diorama mag u aan het einde van de dag mee naar huis nemen.

De dag

De workshop begint om 9:00 uur en duurt to ca 17:00 uur. Samen met maximaal 10 andere deelnemers gaat u aan de slag met uw eigen diorama. De ervaren modelspoorbouwer en tevens workshopleider Paul de Groot leert u gedurende dag alle benodigde modelspoortechnieken aan. Uiteraard staat het benodigde Noch assortiment voor u ter beschikking. Ook gereedschap zoals modelleerspatels, De Noch Gras Master, mesjes en andere toebehoren zijn voldoende aanwezig.

Lunch en koffie/thee/fris

Bouwen op een lege maag gaat niet, daarom zorgen we uiteraard ook voor een lekkere lunch en gedurende dag voor voldoende koffie/thee of fris.

*Deze workshop kan alleen doorgang vinden bij voldoende deelnemers. Indien wij de workshop om deze reden moeten annuleren ontvangt u het aanbetaalde bedrag weer retour. Mocht u zelf verhinderd zijn is restitutie niet mogelijk. Wel kunnen wij eventuele deelnemers op de wachtlijst benaderen. Zelf voor een andere deelnemer zorgen is ook mogelijk. Geeft u dit dan wel aan ons door.

Meer informatie
Merk: Modelspoorgigant
Cursusleider: Paul de Groot
Tijden: 09:00 - 17:00
Datum workshop: 03-06-2023
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Voorraad: Niet in voorraad
Prijs: € 145,00
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Modelspoorgigant N75821?
E-mail direct de Modelspoorgigant specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch Workshop "Berg & water" ***VOL*** - 3 juni 2023 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2022
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1028 reviews.