Noch TERRA-FORM Startset 61605

SCHAAL:
€ 13,79
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 3 stuks af te halen in de winkel.


TERRA-FORM is de bewezen en uiterst verfijnde methode voor landschapsarchitectuur: snel en ongecompliceerd, extreem licht, extreem flexibel en niet duur.

Het systeem is gebaseerd op twee tot vijf keer verbindingselementen gemaakt van elastische kunststof, waarmee ronde staven worden verbonden met de gewenste vorm. De ronde staven worden op lengte gezaagd en in elkaar gezet.

Je hebt geen handmatige ervaring nodig en slechts een paar gereedschappen: schaar, knutselmes, fijnzaag, hamer en smeltlijmpistool. In tegenstelling tot de conventionele procedure begint u met het aanleggen van het railsysteem.

Op een basis naar keuze (bijv. meubelplaat, spaanplaat, massief houten paneel), eerst het railsysteem opzetten en alle elektrische aansluitingen leggen.
Na een proefrit begint u met het ontwerpen van het landschap - boven en rond het railsysteem. Het eerste dat u doet, is de tentachtige steiger opzetten. Omdat de ronde staven alleen in de verbindingselementen worden gestoken, kan de constructie op elk moment worden gecorrigeerd en gewijzigd. Met dit steigersysteem is een herontwerp achteraf net zo eenvoudig als het lopende "onderhoud" van de rails en de hele technologie. Zodra de steiger staat, wordt deze bedekt met NOCH-band en vormt nu uw "basis", die u verder naar uw wensen kunt aanpassen

Meer informatie
Merk: Noch
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 13,79
EAN: 4007246616053
Handleiding: Download PDF Noch 61605

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N61605?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch TERRA-FORM Startset 61605 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews
5

Deel uw ervaring met onze andere klanten

Ratings & Reviews

5
Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1436 reviews.