Noch N Kerstmarktkraam 14682

€ 10,79
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 6 stuks af te halen in de winkel.
Welkom op de kerstmarkt!
Elk jaar kijken we uit naar de kerstmarkten, die nu een integraal onderdeel van de kersttraditie zijn. Kerstmarkten hebben een lange traditie in Duitsland. Een van de beroemdste markten tijdens Advent is de Christkindlesmarkt in Neurenberg. Ook in andere grote steden zoals Aken, München en Augsburg zijn vaak grote kerstmarkten te vinden.
 
De traditionele markten zijn gedeeltelijk georganiseerd sinds de 14e eeuw. De typisch Duitse traditie wordt nu ook internationaal geprezen: sinds de jaren 90 zijn er ook in de metropolen Chicago en New York kerstmarkten verschenen naar het Duitse voorbeeld.
 
Genoeg reden dus om ook aan uw modelspoorbaan een stuk kersttraditie toe te voegen. De Noch kerstmarktkraam
in schaal N zijn lasergesneden bouwpakketten. De verschillende onderdelen kunt u het beste lijmen met lasercutlijm.  
 
Deze kerstmarktkraam van NOCH is min of meer gericht op kleine kerstmarkten, zoals die in Wangen in de Allgäu. De kleine kraampjes en kraampjes op de kerstmarkt zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals laserkarton en deels ook van echt hout. De exact bewerkte modellen kunnen heel eenvoudig worden geassembleerd met de meegeleverde instructies. 
 
NOCH's lasergesneden mini's zijn ideaal voor liefdevolle en levensechte modelscènes. De kits zijn verkrijgbaar voor een kleine prijs en u zult zeker een plaats vinden op elke modelspoorbaan. 
Meer informatie
Merk: Noch
Schaal: N / 1:160
Noviteit: Nee
Kliksysteem: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Gepatineerd model: Nee
Lasercut model: Nee
Afmetingen: 4,5 x 3 cm, 2 cm
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 10,79
EAN: 4007246146826
Handleiding: Download PDF Noch 14682

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N14682?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch N Kerstmarktkraam 14682 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1436 reviews.