Noch N Jonge paartjes 36512

€ 14,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.
Op jonge leeftijd verliefd door het leven gaan - wat is er mooier! De NOCH figuurset "Jonge koppels" is ideaal voor het nabootsen van alledaagse situaties op het modeldiorama. Wie kent het niet, je leert je eerste liefde kennen en hebt alleen deze ene persoon in je hoofd. Je wilt alleen tijd met deze persoon doorbrengen en de rest van de wereld vergeten omdat je het door een rozerode bril ziet waarin alles perfect is. Samen de wereld rondreizen, alledaagse taferelen zoals winkelen of samen wandelen - die ene speciale persoon maakt elke situatie het mooist en je zweeft op wolk negen. Ook dit romantische tafereel kun je opnemen in je diorama met de "Jonge Stelletjes" " figurenset. De figurenset bevat 6 figuren die elk 3 koppels vertegenwoordigen. Een jong stel staat samen en omhelst elkaar. De mannelijke figuur houdt een geel skateboard onder zijn arm. De vrouw heeft haar arm om de man geslagen en draagt een witte hoed op haar blonde haar. De man draagt een zwarte broek, een bruin topje en groenkleurige schoenen. Het vrouwtje draagt een donkerblauwe broek, witte schoenen en een roze topje. Het andere paar figuren dat is opgenomen, ligt op de grond met hun hoofden naar elkaar toe gekanteld. De twee kussen en hebben hun voeten gekruist achter. Het mannetje draagt een bruine broek, witte schoenen en een donkerblauw t-shirt. Het meisje draagt een kort roze rokje met een lichtgroen topje en zwarte schoenen. Het andere paar bijgevoegde figuren toont twee jonge mensen die elkaars hand vasthouden. De vrouw draagt een korte blauwe jurk met daaronder een geel t-shirt. De jongen draagt een donkerblauwe broek en een wit T-shirt en heeft een rugzak met bruine banden op zijn rug. De witte schoenen van de vrouw en de zwarte schoenen van de man maken de outfit af.

figuren van elk 3 paar

Meer informatie
Merk: Noch
Schaal: N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 14,99
EAN: 4007246365128
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N36512?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch N Jonge paartjes 36512 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1456 reviews.