Noch N Fertiggelände Baden-Baden 84830

€ 999,00
  • iDeal
  • vinkje Dit product van Noch wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Groot station, hoge bruggen! Baden-Baden is een bijzonder aantrekkelijk groot model met veel spoorweggebruik en voldoet daarmee ook aan de eisen van technisch ervaren modelspoorliefhebbers. In het zeer natuurlijk ogende middelgebergte ligt een romantisch kuuroord met als belangrijkste attractie het indrukwekkende treinstation met vijf doorgaande sporen en twee perrons. Daaraan gekoppeld: een spoorremise met zes rangeersporen en een bult. Op het bijzonder ruime traject kunnen gemakkelijk lange treinen worden ingezet. Zes tunnels, vier verspringende bruggen en een bergroute met een zijstation maken een uiterst realistisch treinverkeer mogelijk. Er is ook een volledig functionele overweg en een meertje met een beekje en stuw. Spoor N en Spoor Z: Vier spoorcircuits en zeven zijsporen. Bij het opstellen in spoor Z moet het bergtraject worden gereden met langere treinen in leidingbedrijf (twee locomotieven). Leveringsomvang: Basissysteem handgekleurd en begraasd (strooigras 2,5 mm, kleur zomerweide) Gemonteerd op een stabiel houten frame Voorgesneden tunnelondervloeren Bruggenkit in N/Z Spoorplannen N-spoor: Arnold®, Fleischman® piccolo, Minitrix® spoorplannen Spoor Z: Märklin® miniclub en ROKUHAN Natuurlijk bieden wij u ook tal van uitbreidingsmogelijkheden voor deze prefab-locatie met de verschillende aanbouwdelen van NOCH. Voor de ideale ligging van uw afgewerkte bouwplaats adviseren wij het juiste aluminium framesysteem. Let op: Voor montage in spoor Z heeft u een set 1-track bevestigingsportalen nodig (9 x 7 cm).

175 x 100 cm, ca. 31 cm hoog, 4 spoorcircuits

Meer informatie
Digitaal: Nee
sound: Zonder sounddecoder
Lengte over de buffers: onbekend
Merk: Noch
Schaal: N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: Niet in voorraad
Prijs: € 999,00
EAN: 4007246848300
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N84830?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch N Fertiggelände Baden-Baden 84830 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1456 reviews.