Noch N Bruiloftgasten 36864

€ 14,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.
Proost op het bruidspaar en eeuwige liefde - de gasten vieren het samen met het pasgetrouwde stel! De NOCH figurenset "Bruiloftgasten" is ideaal voor het perfect nabootsen van een realistische bruiloft. Voor veel stellen is de bruiloft een van de mooiste gedeelde ervaringen en een onvergetelijke dag voor alle betrokkenen. Veel gasten, of het nu familie, vrienden, kennissen of zelfs collega's zijn, vieren deze geweldige dag samen met het bruidspaar. Eten, drinken, muziek en een leuk programma maken mensen samen gelukkig. De "bruiloftsgasten" vieren samen met het bruidspaar wat waarschijnlijk de mooiste dag van het leven is en schenken het bruidspaar ruimschoots cadeaus voor de viering van de liefde. Je mist deze geweldige scène nog steeds op je ontworpen diorama - de figurenset "Bruiloftsgasten" reproduceert ze realistischer dan ooit tevoren en geeft je het gevoel zelf een gast op een bruiloft te zijn! De figurenset bevat 6 figuren. Deze worden allemaal in feestelijke kledij getoond. Hieronder staan de ouders van de bruid. De vader draagt een zwart pak met een donkerblauwe stropdas en een wit overhemd. Hij heeft een bruine riem om zijn middel gebonden. De moeder van de bruid draagt een rode jurk, zwarte schoenen, een bruine ketting en een grijze hoed. In haar hand houdt ze een boeket gele bloemen voor het bruidspaar. De figurenset bevat ook een jonge dame die de zus van de bruid vertegenwoordigt. Ze draagt een korte roze jurk en zwarte schoenen. Op haar schouder hangt een kleine zwarte tas. Ze heeft haar bruine haar naar achteren gestyled met een lichte hoofdband. De huwelijksfotograaf draagt een donkerblauwe broek en een lichtblauw shirt. Hij droeg er een bruine jas over. Aan zijn voeten draagt hij bruine schoenen. Zijn outfit wordt ook gekruid met een donkerblauwe stropdas. In zijn hand houdt hij zijn zwarte camera, waarmee hij de prachtige trouwdag vastlegt. Een ander paar figuren in de set toont een man met een kind op zijn schouders. De man draagt een donkerblauw pak en een wit overhemd met een zwarte vlinderdas. De zwarte schoenen en de zwart met zilveren riem maken zijn outfit perfect. De jongen op de schouders van de man draagt een lichtgroene broek, een blauwe trui en bruine schoenen.

Inhoud: 2 getuigen (jonge vrouw en jonge man) 2 ouders van de bruid (oudere vrouwen, oudere man) 1 jong meisje in een mini-jurkje (zus van de bruid) 1 fotograaf met camera in de aanslag

Meer informatie
Merk: Noch
Schaal: N / 1:160
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 14,99
EAN: 4007246368648
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N36864?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch N Bruiloftgasten 36864 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1456 reviews.