Noch N Bakhuisje 14688

€ 17,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.

Aandacht voor detail ...
Ondertussen is het NOCH Laser-Cut mini-assortiment enorm! En toch merken we elk jaar een of twee details op die eerder ontbraken. Met de »nieuwe« uit 2018 kun je je landschap decoreren en daarmee bijvoorbeeld bergweiden ontwerpen, kleine accenten leggen of een bijzonder tafereel creëren. Veel plezier!

Het kleine bakhuisje van NOCH in schaal 1: 160 (schaal N) is absoluut een hoogtepunt op uw modelbaan. De kleine set ziet er erg realistisch uit en je kunt de scène optimaal ontwerpen met andere lasergesneden mini's of modelfiguren.
Een bakkerij, ook een gemeenschapsbakkerij, is een eenvoudig functioneel gebouw met een centrale oven of een deel van de buitenmuren. De binnenkant van een oven is gebouwd met ovensteen. Tot de jaren zestig was een bakhuis vooral gebruikelijk in dorpen. Regelmatige bakdagen van de gemeenschapsleden hebben de bakker, zijn eigen oven en energie bespaard. De bakdag was ook een belangrijke datum die interactie en gemeenschap stimuleerde, waar nieuws over het wachten op brood en cake werd uitgewisseld. Een andere reden voor de bouw van de bakkerij was het verminderen van het brandgevaar door bakken in individuele huishoudens. Naast de eigenlijke ovenruimte waren er op sommige plaatsen ook nevenruimtes waar de voorbereidende of nabewerking kon worden uitgevoerd.
De kachels werden verwarmd met lokaal beschikbaar verwarmingsmateriaal, voornamelijk kreupelhout en hout. Het gebak was voorverwarmd. De sintels zijn verwijderd voor het laden (bron: Wikipedia).

2,1 x 2,3 cm en 1,7 cm hoog

Wat is een lasercut bouwpakket?
Met de nieuwe lasercut technologie is het mogelijk om natuurlijke materialen heel precies te snijden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan hout. Een ander veelgebruikt materiaal is natuurlijk karton. Veelal wordt het karton vooraf bedrukt met de juiste kleur alvorens het door de laser gesneden wordt. Waar een plastic bouwpakket vaak erg glanst, is dit bij dit lasercut bouwpakket niet het geval. U hoeft dus niet eerst het bouwpakket te verouderen met verf of was.

Voorkom een bron van ergernis
Voor het lijmen van dit bouwpakket heeft u een andere lijm nodig dan plasticlijm. Faller heeft hiervoor een speciale lasercutlijm ontwikkeld waarmee u de verschillende onderdelen perfect aan elkaar plakt. Tevens adviseer ik u om vooral een scherp en precies hobbymes te gebruiken.

Meer informatie
Merk: Noch
Schaal: N / 1:160
Kliksysteem: Nee
Noviteit: Nee
Gepatineerd model: Nee
Lasercut model: Ja
Afmetingen: 2,1 x 2,3 x 1,7 cm hoog
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 17,99
EAN: 4007246146888
Handleiding: Download PDF Noch 14688

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N14688?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch N Bakhuisje 14688 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2022
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 950 reviews.