Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling iets langer duurt dan normaal.
SKU
N60873
€ 17,99
  • vinkje Vanaf € 30,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Alternatieven
Omschrijving

Het stroomt, borrelt en golft: water in beweging!
Het maken van realistisch natuur imitatie water is een van de moeilijkste opdrachten bij modelbouw.

Om toch snel en eenvoudig realistisch water te maken heeft Noch in 2018 drie nieuwe producten ontwikkeld. Deze drie nieuwe producten voor imitatie water hebben als basis (echt) water.

Een basis van echt water is niet alleen goed voor het milieu, maar je kunt er nu mee werken op elk gewenst oppervlak. Zelfs Polystyreen is met Noch imitatie water geen enkel probleem meer. Bijkomend voordeel is dat na het gebruik uw gereedschap gemakkelijk met water is schoon te maken.

Noch modelwater is bijzonder geschikt voor het ontwerpen van imitatie water voor vijvers, meren en beken.

Hoe gaat u aan de slag om modelbouw water te maken
Allereerst verft u de beek of het meerbed met een aquarelverf of acrylverf en laat deze goed drogen. Hoe donkerder de kleur, hoe dieper het water lijkt.

Nadat de verf is opgedroogd, giet u het model water in de beek of het meerbed. Een laag van slechts 2-3 millimeter is meer dan voldoende. Hierna laat u het water ongeveer 24 uur drogen. Tijdens het uitharden verliest het modelwater ongeveer 50% van zijn volume. Uiteindelijk heeft u dus een waterdikte van ongeveer 1-1,5 mm.

Breng slechts een enkele laag met modelbouwwater aan
Voor het beste resultaat raden we niet aan om na het drogen van de eerste laat een nieuwe laag aan te brengen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de onderste laag vertroebeld.

Specificaties
Specificaties
Merk: Noch
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Tijdperk: Tijdperk: VI Heden
Noviteit: Nee
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Gepatineerd model: Nee
Lasercut model: Nee
Afmetingen: 250 ml
EAN: 4007246608737
Prijs: € 17,99
Handleiding: Niet beschikbaar
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Noch Modelbouw water 60873 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Noch Modelbouw water 60873
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Noch Modelbouw water 60873 kopen!
Deze wil ik
€ 17,99