Noch Mega basisset landschapbouw 60780

SCHAAL:
€ 339,99
  • iDeal
  • vinkje Dit product van Noch wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.

Een landschap basisuitrusting voor de beginner en de professionele modelbouwer!
Basisuitrustingspakket landschap bouw

Met het basisuitrustingspakket landschap bouw van NOCH heeft u alles in huis om professioneel aan de slag te gaan met het bouwen van een landschap. Of u nu een modelspoorbaan van landschap wilt voorzien of aan de slag wilt met hoogwaardige dioramabouw: de meegeleverde materialen zijn ideaal voor vele maten en schalen.

In combinatie met de nieuwe Easy-Track baandelen van Noch is deze set uw ideale start voor de eenvoudige bouw van een modelspoorbaan. Het pakket bevat een complete basisuitrusting waar elke modelspoorbouwer wel mee uit de voeten kan. In totaal biedt de Noch Mega basisset een prijsvoordeel van meer dan 10%.

Niet alleen de gevorderde kan aan de slag, ook de beginner "leert" dankzij de handige uitleg en filmpjes precies hoe je een landschap met de Noch producten vorm kunt geven.

Gratis online cursus landschap bouw van Noch

Wilt u liever een onlinecursus? Speciaal voor de wintermaanden start Noch met een online seminar. De Noch Home Academy laat u aan de hand van deze basisset een volledig diorama bouwen waarbij alle verschillende toepassingen van de meegeleverde producten tot in detail worden getoond en uitgelegd.

In de NOCH Home Academy leer je van de seminarieleider en NOCH-directeur Sebastian Topp hoe je professioneel een berglandschap ontwerpt. De kernthema's van het online videoseminar zijn rotsconstructie, waterontwerp, elektrostatische begrassing, lasercut modelbouw en de realistische decoratie van een landschap.

U leert alle producten uit het basisuitrustingspakket kennen, leert ze correct te gebruiken en profiteert van tal van tips en trucs. U kunt het online seminar op elk gewenst moment gratis bekijken.

Meer informatie
Merk: Noch
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Noviteit: Nee
Afmetingen: onbekend
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 339,99
EAN: 4007246607808
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N60780?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch Mega basisset landschapbouw 60780 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews
5

Deel uw ervaring met onze andere klanten

Ratings & Reviews

5
Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1461 reviews.