Noch Lijmspuitfles voor landschapbouw leeg 61140

€ 6,49
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 5 stuks af te halen in de winkel.

Eén product - veel toepassingen!
Landschapsspuitlijm is een echte allrounder omdat het zeer veelzijdig is.

De fles voor landschapsbouwlijm kan voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Voor het ingieten van de PROFI gietmassa kan met de sproeier een spuitbus met water en reinigingsmiddel (20: 1) in de mal gespoten worden. Dit maakt het gemakkelijker om de voltooide steen later te ontvormen. Bovendien is de spuitfles ideaal voor het spuiten van sterk verdunde verf op de met gips gepleisterde rotsen.

Toepassing 1 »Lijmen«: Om struiken, bomen en struiken achter te laten, wordt de basisboom bevochtigd met de spuitlijm en vervolgens met bladeren, strooivlokken of textuurvlokken bestrooid. Na het drogen wordt de boom opnieuw besproeid met spuitlijm om het blad te fixeren.
Toepassing 2 »Bevestiging«: Breng het te fixeren materiaal (puin, grind, kudde enz.) losjes aan en besproei het vervolgens met landschapsbouwlijm. Na het drogen kunnen extra lagen worden gestrooid en gefixeerd om meer volume te verkrijgen.
Toepassing 3 »Afdichting«: Spuit de spuitbus voor landschapsarchitectuur om af te dichten op afgewerkte objecten (bijv. gevlokte bomen of struiken of afgewerkte vegetatie). Dit verhoogt de duurzaamheid en stabiliteit van de objecten.

De spuitlijm (art.nr. 61141) wordt gebruiksklaar gemengd en droogt transparant op. De sproeikop van de landschapsbouwlijmspuitfles past op de fles met de spuitbus.

Meer informatie
Merk: Noch
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 6,49
EAN: 4007246611409
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N61140?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch Lijmspuitfles voor landschapbouw leeg 61140 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1436 reviews.