Noch H0,N Magazine Modelspoor voor het hele gezin Engels 71905

€ 9,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.
Geniet van modelspoorbouw met het hele gezin! Maak als gezin samen met je kinderen een geweldige modelspoorbaan. Is het geen spannend idee? De kinderen zullen er vast heel veel zin in hebben. In deze tijd van computerspellen is het maken van modellen een hobby die veel plezier biedt voor zowel kinderen als jongeren. Het geeft hen de kans om hun succes bij het maken van modellen te vieren met hun vrienden, ouders en grootouders. Het gezamenlijk plannen van een modelspoorbaan en zijn landschap, het kiezen en kopen van de "ingrediënten" van hun eigen miniatuurwereld en het bouwen van een baan in teamverband zijn ervaringen die helpen om de generaties in een familie samen te voegen.Modelspoor bouwen is een gevarieerde en creatieve hobby die "hands on" vaardigheden, creativiteit aanmoedigt en tegelijkertijd geduld en planningsvaardigheden leert. Voor alle leeftijdsgroepen zijn modelspoorbanen zeker een waardevolle hobby die de deelnemers veel dingen leert. Maar hoe zou je het idee werkelijkheid kunnen maken? Onze auteur, de bekende modelbouwer, Karl Gebele, heeft samen met zijn kleinkinderen Nico en Denis een aantrekkelijke lay-out van 1,90 x 1,00 m gebouwd die veel speelplezier garandeert. In het handboek "Een familiehobby - modelspoorbaan" legt Karl Gebele op meer dan 120 pagina's de stapsgewijze opbouw van dit prachtige familieproject uit. Er wordt gekeken waar kinderen een rol kunnen spelen bij de opbouw van de baan en welke werkstappen beter door volwassenen kunnen worden uitgevoerd. Aan het einde van deze handleiding vindt u een lijst met de gebruikte items en de spoorplannen voor de montage van de baan met MÄRKLIN® C-rail H0, MÄRKLIN® K-rail H0, Roco® geoLINE-rail H0, Fleischmann® Profi-rail H0 en Fleischmann® piccolo spoor N, PIKO® A spoor H0 en Tillig® TT spoor waarmee u uw modelbaan kunt bouwen met het door u gewenste spoorsysteem Inhoud van de handleiding Planning van de layout Plintbouw Spoorlijnen en sporen Tunnels, Landschapsbouw Landschap Bouwen Rotsstructurering Grasbedekking Reproductie van water Ontwerp van de paden Bomen en struiken Ontwerp van details

Engels, 120 pagina's

Meer informatie
Merk: Noch
Noviteit: Nee
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 9,99
EAN: 4007246719051
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N71905?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch H0,N Magazine Modelspoor voor het hele gezin Engels 71905 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1458 reviews.