Noch H0 Easy-track Modelspoor startset Andreastal 53605

SCHAAL: H0
€ 164,99
  • iDeal
  • vinkje Dit product van Noch wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 4 stuks af te halen in de winkel.

Easy-Track routeset "Andreastal"

Easy-Track is een nieuw concept van modelspoorwegen, omdat Easy-Track u de tijdrovende en arbeidsintensieve handelingen uit handen neemt van routeplanning. U begint direct met de bouw van uw individuele modelbaan in het formaat 210 x 120 cm. Easy-Track bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met de constructie van het railsysteem: de routes voor je individuele droomsysteem zijn al voorgesneden, de standaards voor de routebegeleiding hoeven alleen nog in elkaar te worden gezet en gedetailleerde instructies leggen de structuur uit van het Easy-Track Track-routesysteem. En natuurlijk zijn alle belangrijke baanplannen opgenomen in de routeset - zie producthighlights.
Het enige wat je nodig hebt zijn de sporen van de fabrikant van je keuze en een basisplaat. Dankzij het doordachte Easy-Track-systeem kunt u het railsysteem probleemloos opzetten.

Zo zou uw individueel opgebouwde modelspoorbaan eruit kunnen zien. Of misschien wel heel anders? Het ligt in uw hand, want dankzij de Easy-Track-set kunt u het modellandschap naar uw individuele ideeën ontwerpen. De technisch complexe spoorplanning hebben wij echter voor u verzorgd. U vindt alle onderdelen zoals wegsegmenten, tribunes en voetplaten voor de aanleg van de hieronder getoonde route, inclusief een 1: 1 bouwplan in de set.

Inbegrepen in de set:

Naast losse onderdelen voor het opzetten van het routesysteem bevat de set ook de nieuwe Easy-Track gids, waarin de structuur van het hier getoonde systeem stap voor stap duidelijk wordt uitgelegd.

Buitenafmetingen van de routelijnen: 195,5 x 117 cm, hoogte 19,5 cm
Minimaal benodigde vloeroppervlak voor de constructie: 210 x 120 cm

Wat is een lasercut bouwpakket?
Met de nieuwe lasercut technologie is het mogelijk om natuurlijke materialen heel precies te snijden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan hout. Een ander veelgebruikt materiaal is natuurlijk karton. Veelal wordt het karton vooraf bedrukt met de juiste kleur alvorens het door de laser gesneden wordt. Waar een plastic bouwpakket vaak erg glanst, is dit bij dit lasercut bouwpakket niet het geval. U hoeft dus niet eerst het bouwpakket te verouderen met verf of was.

Voorkom een bron van ergernis
Voor het lijmen van dit bouwpakket heeft u een andere lijm nodig dan plasticlijm. Faller heeft hiervoor een speciale lasercutlijm ontwikkeld waarmee u de verschillende onderdelen perfect aan elkaar plakt. Tevens adviseer ik u om vooral een scherp en precies hobbymes te gebruiken.

Meer informatie
Merk: Noch
Schaal: H0 / 1:87
Kliksysteem: Nee
Noviteit: Nee
Gepatineerd model: Nee
Lasercut model: Ja
Afmetingen: 195,5 x 117 cm, hoogte 19,5 cm
Voorraad: In voorraad
prijs: € 164,99
EAN: 4007246536054
Handleiding: Download PDF Noch 53605

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N53605?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

Nederland: +31 (0)85-201 9726
Belgie: +32 (0)78-486 607

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch H0 Easy-track Modelspoor startset Andreastal 53605 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews
4.1

Deel uw ervaring met onze andere klanten

Ratings & Reviews

4.1
Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2022
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 758 reviews.