Noch H0 Bruidspaar set 15862

€ 14,99
  • iDeal
  • vinkje Vanaf € 70,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
De bruiloft - de mooiste dag voor het bruidspaar De NOCH figurenset "bruidspaar" is ideaal voor het perfect nabootsen van een realistische bruiloft. Voor veel stellen is de bruiloft een van de mooiste gedeelde ervaringen en een onvergetelijke dag voor alle betrokkenen. Veel gasten, of het nu familie, vrienden, kennissen of zelfs collega's zijn, vieren deze geweldige dag samen met het bruidspaar. Eten, drinken, muziek en een leuk programma maken mensen samen gelukkig. Het "bruidspaar" wordt in een burgerlijke en religieuze ceremonie getrouwd door de katholieke predikant. Nadat de ringen zijn omgedaan, zijn de koppels getrouwd en kunnen ze elkaar man en vrouw noemen! De bloemenmeisjes laten een regen van prachtige bloemen vallen over het pasgetrouwde stel als ze de kerk verlaten. De trouwfotograaf legt het onvergetelijke moment vast met veel shots. Wat een onvergetelijke dag voor alle betrokkenen! Je mist nog steeds dit geweldige tafereel op je versierde diorama - de figurenset "Wedding Couple" reproduceert het realistischer dan ooit tevoren en geeft je het gevoel zelf op een bruiloft te zijn! De figurenset "Bruidspaar" bevat 6 figuren. Hieronder staan twee getuigen. De man draagt een turquoise pak met een wit overhemd, zwarte schoenen en een zwarte stropdas. Het bruidsmeisje draagt een lila jurk die met een witte strik om haar middel is gebonden. Ze draagt ook bordeauxrode hoge hakken en heeft haar zwarte haar opgestoken in een prachtig kapsel. De set bevat ook een bloemenmeisje. Ze draagt een roze jurk, houdt een bruine mand met bloemen in haar handen en heeft een blauwe clip in haar blonde haar. De bruid en bruidegom dragen traditionele trouwkleding. De bruid draagt een witte trouwjurk. De bruidegom kleedde zich in een zwart pak met een wit overhemd, zwarte das en bruine schoenen.

Inhoud: 1x bruidspaar staand 1x priester (katholiek) 2x getuige (jonge man en jonge vrouw) 1x bloemenkind (meisje)

Meer informatie
Merk: Noch
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Nee
Voorraad: Niet in voorraad
Prijs: € 14,99
EAN: 4007246158621
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Noch N15862?
E-mail direct de Noch specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Noch H0 Bruidspaar set 15862 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1436 reviews.