Marklin Central Station 3 plus 60216

€ 780,99
  • iDeal
  • vinkje Dit product van Marklin wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje 1 stuk af te halen in de winkel.

Digitale modelspoor multiprotocol centrale (mfx, mfx+, DCC, Motorola) met modern kleuren-touchscreen in hoge resolutie. Met een Central Station plus heeft u geen aparte besturingssoftware zoals Koploper, Windigipet of Itrain nodig. Het Central station plus is namelijk al voorzien. Voor een groter beeld kunt u het Central Station plus ook aansluiten op een beeldscherm.

Behuizing met centrale stoptoets en 2 draairegelaars in robuuste industriele kwaliteit.

  • Tot 32 schakelbare locfuncties.
  • 2 ingebouwde loc-kaartlezers.
  • Geintegreerde luidspreker.
  • Ingebouwde SD-kaartlezer.
  • Geintegreerde krachtige booster.
  • 5,0 A max.
  • Tot 320 Motorola en 2048 DCC-magneetgestuurde artikelen schakelbaar.
  • Wisselstraatbesturing (incl. pendeldienstbesturing).
  • 2 USB-hosts voor bijvoorbeeld muis, toetsenbord, USB-stick enz. en 1 USB-laadbus.
  • Directe aansluiting voor 2 Mobile Stations en een bus-uitbreidingsapparaat.
  • Aansluitingen voor bijvoorbeeld netwerk, externe luidspreker, Marklin-bus.
  • Uitbreidingen aansluitbaar via Marklin-bus.

Om het Marklin Central station plus aan te sluiten op het lichtnet heeft u de separaat verkrijgbare adapter van Marklin nodig. De adapter voor schaal N & H0 verschilt t.o.v. spoor 1 of LGB.

Adapter voor schaal H0: 60041 (3A)
Adapter voor schaal 1 of LGB: 60101 (5A)

Deze adapter zorgt tevens voor de voeding van de rails van de modelspoorinstallatie. Een krachtige booster is geintegreerd. Het Central Station plus 3 is geschikt voor meerdere apparaten, dat wil zeggen dat met de optionele kabel (60123) een extra Central Station samen in een installatie kan worden gebruikt.

U kunt het Central Station plus niet aansluiten op een transformator zoals de 60052.

Central Station 3.

Met het central station plus heeft u een echte multiprotocol krachtpatser in huis Dankzij het moderne kleuren touchscreen en snelle processor is de bediending kinderlijk eenvoudig.

Bij locomotieven kunnen tot 32 functies worden geschakeld, bij accessoire-artikelen zijn tot 320 Motorola- resp. 2048 DCC-magneetgestuurde artikelen mogelijk.

Ook beschikt het Central Station plus over 2 ingebouwde lockaartlezers. Deze lezers kunt u gebruiken om uw favoriete instellingen van uw locomotief op te slaan. Zo kunt u op dezelfde manier rijdens op een central station plus van uw modelspoorclub of vrienden.

De SD-kaartlezer is ideaal als u het geheugen wilt uitbreiden. Dankzij de geintegreerde luidspreker kunt u heel eenvoudig typische modelspoorbaangeluiden afspelen.

U kunt uw Central Station plus bedienen met het handige touchscreen. Soms is een muis of toetsenbord handiger. Zeker als u bezig bent met het intekenen van uw baanplan. Speciaal voor deze situaties heeft uw nieuwe Central Station plus 2 ingebouwde USB poorten. Hier sluit u een muis en toetsenbord op aan. U kunt de USB poort ook gebruiken om d.m.v. een USB stick het central station plus updaten.

Uiteraard mogen aansluitingen voor het Marklin-bussysteem, een netwerkaansluiting voor communicatie met een PC, aansluitingen voor 2 Mobile Stations en een aansluiting voor externe luidsprekers niet ontbreken.

Het Central station plus bevat in tegenstelling tot de standaard een ingebouwde aansluitbus voor de S88 (terugmelders). U heeft dus geen extra Link S88 nodig.

Afmetingen: 320 x 195 x 80 mm.

Meer informatie
Merk: Marklin
Schaal: H0 / 1:87
Noviteit: Nee
Afmetingen: onbekend
Voorraad: In voorraad
Prijs: € 780,99
EAN: 4001883602165
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Marklin M060216?
E-mail direct de Marklin specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Marklin Central Station 3 plus 60216 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2024
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1414 reviews.