Populair
De afgelopen dagen al 17 keer bekeken.

Leren weatheren workshop *** VOL *** - 30 september 2023

€ 95,00
 • iDeal
 • vinkje Dit product van Modelspoorgigant wordt gratis thuis bezorgd.
 • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
 • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.

Wilt u ook leren weatheren van de profi's?
U heeft vast wel eens een filmpje gezien of zelf geprobeerd te verouderen. Daarbij pakte het waarschijnlijk net even anders uit dan het voorbeeld op de foto. En het is natuurlijk niet de bedoeling om uw lievelingsbouwpakket weg te moeten gooien omdat het na uw probeersel totaal is mislukt.

Leren van de profi's is de beste leerschool
Is het daarom niet fijn om met hulp van de zeer ervaren weather expert, Marco Lievense stap voor stap aan de slag te gaan? Dit kan, want na het succes van de weathering demo in de winkel organiseren we een complete workshop. Samen met 10 andere deelnemers leert u gedurende de dag alle facetten van het verouderen van uw eigen plastic bouwpakket.

We beginnen de dag met het in elkaar zetten van de Faller kit. Marco zal u hierna stap voor stap meenemen in het verouderen en verweren van het model. Zo komen het accentueren van kleine details, het verweren en verouderen van de wanden en het dak en andere skills uitgebreid aan bod. 

Belangrijke uitleg over het verschil tussen olie en acryl verf, alsmede het verschil in werkwijze zullen tijdens deze dag niet ontbreken. Zo laten we u zien hoe u uw bouwpakket voorbereid met vernis of primer of met welke middelen u de washes of pigment aan kunt brengen.

Alles om een compleet bouwpakket te verouderen zal tijdens de workshop op tafel staan. Daarnaast gaat u aan de slag met uw eigen set acryl verf en kwasten. Deze mag u naast het verweerde bouwpakket uiteraard mee naar huis nemen.

De workshop leren weatheren is geen simpele training van een paar minuten. Het is een volledige dag van 09:30 tot 17:00 uur. U leert in de workshop:

 • Het maken van realistische gebouwen en toebehoren
 • Aan de slag met de arcyl verf van Ammo Mig
 • Het verschil tussen enamel en acryl
 • De verschillende verwerings technieken
 • Aan de slag met washes en pigment
 • Het accentueren van kleine details
 • Het voorbehandelen van uw kit

Dit alles past u toe op uw eigen Faller bouwpakket welke u aan het eind van de dag mee naar huis neemt.

De dag

De workshop begint om 9:30 uur en duurt to ca 16:00 uur. Samen met maximaal 10 andere deelnemers gaat u aan de slag onder leiding van Marco Lievense. De ervaren weather expert en tevens workshopleider leert u gedurende dag alle benodigde technieken aan. Uiteraard staat het benodigde assortiment voor u ter beschikking. Ook gereedschap zoals kwasten en andere toebehoren zijn voldoende aanwezig.

Lunch en koffie/thee/fris

Bouwen op een lege maag gaat niet, daarom zorgen we uiteraard ook voor een lekkere lunch en gedurende dag voor voldoende koffie/thee of fris.

*Deze workshop kan alleen doorgang vinden bij voldoende deelnemers. Indien wij de workshop om deze reden moeten annuleren ontvangt u het aanbetaalde bedrag weer retour. Mocht u zelf verhinderd zijn is restitutie niet mogelijk. Wel kunnen wij eventuele deelnemers op de wachtlijst benaderen. Zelf voor een andere deelnemer zorgen is ook mogelijk. Geeft u dit dan wel aan ons door.

Meer informatie
Merk: Modelspoorgigant
Cursusleider: Marco Lievense
Tijden: 09:30 - 17:00
Datum workshop: 30-09-2023
Schaal: H0 / 1:87, N / 1:160
Voorraad: Niet in voorraad
Prijs: € 95,00
Handleiding: Niet beschikbaar

Bel de specialistHeeft u een vraag over de Modelspoorgigant WKS23002?
E-mail direct de Modelspoorgigant specialist.

Of bel onze klantenservice. We zijn bereikbaar van
maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur.

+31 (0)85-201 9726

BezorgingKunt u niet wachten totdat de Leren weatheren workshop *** VOL *** - 30 september 2023 bij u is bezorgd? Na uw bestelling gaan we direct aan de slag. Levering is bij producten in voorraad vaak al de volgende dag. Bij elk product hebben wij de actuele levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Modelspoorgigant is onderdeel van Van Berkel Webshops | KVK: 53406273 | BTW: NL002193114B92 / BE0762960329 | Copyright © 2022
De waardering van www.modelspoorgigant.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1028 reviews.