Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt . Lees hier meer.
Noviteit
Direct geleverd, zodra beschikbaar.

Kibri H0 Spinnerij H. Zwim 39808

SKU
KIB-39808
€ 30,99
  • vinkje Dit product van Kibri wordt gratis thuis bezorgd.
  • vinkje Kibri Noviteit: direct geleverd, zodra beschikbaar.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Alternatieven
Omschrijving

Kent u de Spinnerij H. Zwim? Wellicht niet maar zeker in Duitsland is dit een bekende spinnerij. Een spinnerij is het bedrijf waar de eerste productiestap plaatsvind die nodig is voor het maken van textiel. Na deze productiestaf zal het materiaal richting de weverij gaan.  Een bekend fenomeen dus zeker aan het eind van de 19e en begin van de 20e eeuw oftewel modelspoortijdperk 1.

Door de compacte afmetingen en de liefdevol nagemaakte details is deze spinnerij ook geschikt voor kleine industriegebieden. U kunt deze spinnerij van Kibri echter ook gewoon plaatsen naast een klein goederenspoortje op uw modelspoorbaan. Met een tweede zelfde bouwpakket kunt u de spinnerij vergroten. U kunt namelijk de twee bouwpakketten aan elkaar koppelen.

Voor het verlijmen van de diverse plastic onderdelen adviseren wij u om modelspoor plastic ljm te gebruiken. Een handie handleiding is bij dit Kibri bouwpakket bijgevoegd.

Specificaties
Specificaties
Noviteit: Ja
Merk: Kibri
Schaal: H0 / 1:87
Tijdperk: Tijdperk: I 1835 - 1920
Gepatineerd model: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Lasercut model: Nee
Prijs: € 30,99
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Afmetingen: onbekend
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Kibri H0 Spinnerij H. Zwim 39808 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Kibri H0 Spinnerij H. Zwim 39808
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Kibri H0 Spinnerij H. Zwim 39808 kopen!
Deze wil ik
€ 30,99