Coronavirus: PostNL blijft de pakketten in NL & BE bezorgen. Lees hier meer.
SKU
KIB-39821
€ 27,50
  • vinkje Vanaf € 30,- bezorgen we uw bestelling gratis thuis.
  • vinkje binnen 60 dagen gratis retourneren.
  • vinkje Gratis ophalen bij 3.500+ ophaalpunten.
Alternatieven
Omschrijving

Perfect model van een ketelhuis met schoorsteen voor op uw modelspoorbaan in de schaal H0. Vroeger met name rondom fabrieken kwam u deze vorm van een ketelhuis met schoorsteen vaak tegen. Deze werden toendertijd gebruikt om stoom op te wekken op basis van steenkolen om zo allerlei machines in de fabriek aan te drijven. Ook kwam u dit type ketelhuis vaak in Nederland tegen in de buurt van een stoomgemaal voor de aandrijving van de waterpompen in het naast gelegen kanaal.

Met Kibri kunt u zo een scene perfect nabootsen op uw modelspoortijdperk 1 of 2 baan. Het bouwpakket is voorzien van vele kleine details en uiteraard de schoorsteen. Dankzij deze schoorsteen met een hoogte van 37 cm is dit Kibri bouwpakket meteen de blikvanger op uw modelspoorbaan. Een aantal details zoals een berg met kolen, diverse emmers etc. zijn bij dit bouwpakket bijgevoegd.

Om aan de slag te gaan met het dit ketelhuis met schoorsteen volgt u de handige handleiding welke is bijgevoegd. Voor het plakken van de diverse plastic onderdelen adviseren wij u om dit te doen met geschikte plastic lijm.

Specificaties
Specificaties
Noviteit: Nee
Merk: Kibri
Schaal: H0 / 1:87
Tijdperk: Tijdperk: I 1835 - 1920
Gepatineerd model: Nee
Resin bouwpakket: Nee
Lasercut model: Nee
Prijs: € 27,50
Moeilijkheidsgraad: Beginner
Afmetingen: L 18 x B 15 x H 37 cm
Verzendinformatie
Wij doen ons best om de Kibri H0 Ketelhuis met schoorsteen 39821 zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Doordat we een grote hoeveelheid aan verschillende producten hebben en samenwerken met verschillende leveranciers en importeurs hanteren wij verschillende levertijden per product. Bij elk product hebben wij de levertijd aangegeven voor zowel Nederland als België.

Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan geldt altijd de langste levertijd zodat wij uw gehele bestelling in een keer kunnen versturen. Deze uiteindelijke levertijd staat altijd in de winkelwagen vermeld. Heeft u een product eerder nodig dan kunt u altijd twee aparte bestellingen maken. Verzendinformatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U beoordeeld:Kibri H0 Ketelhuis met schoorsteen 39821
Uw beoordeling
Ja, ik wil de Kibri H0 Ketelhuis met schoorsteen 39821 kopen!
Deze wil ik
€ 27,50